Cigdemce Kızlar bu minik adam hala dönmedi. Bi kaç kez yüz üstünde iken döndü. Kafasını rahat tutuyor artık sallamadan. Sizinkiler sırt üstü dönebiliyor mu 🤭
Efilimmm Cigdemce valla bizde 3 aylığız yüz üstü yatınca 3 kere bi döndü başkada görmedim bende merak ediyorum valla
Sermec27 Cigdemce yüx üstü koyunca dönüyor sırt üstü dönmedi ancak yana dönebiliyor yaa yüz üstü yatırdığımda kucağımda kafayı dik tutuyor ama sırt üstü daha kaldırmıyor kafa gec mi kaldık bunun için üzülüyorm 3 ay 12 günlük oğlum
Bebek-annesi Cigdemce döner bacım döner bizim ki de 4. Ayında döndü şimdi 8 aylık tutamıyoruz altını alırken bile durmuyor ararsın bu günleri 😃 bol bol yüz üstü koyun destekleyin ellerini orta hatta birleştirip yan koyun o kendisi keşfedecek.
Cigdemce Efilimmm heran tetikte yim yastık da koyuyorum ama bekliyorum bende pusuda dönsün diye. Bizimki de öyle 3-4 kez yüz üstü döndü daha da tık yok 🥰
Cigdemce Sermec27 benim ki kafasını yüz üstü çok rahat tutuyordu ama sırt üstü ellerden tutunca salıyordu kendini iki haftaya kadar. Ok dert etmiştim bende. Şimdi kendisi sırt üstü iken kafasını kaldırmaya çalışıyor 🥰 3 ay 20 günlügüz kuzum.
Sermec27 Cigdemce bilmiyorum bizimki de hepsini yapıyor sadece sırt üstü yatarken kafa kaldırmıyor yapar inşallah ya üzülüyorm
Dincer-Efe1 Cigdemce 3 buçuk aylıkken döndü şimdi 4 aylık oyun halısına koyuyorum Koltuğun altına kapının oraya kadar gelmeye başlamış 🤭
Neseuygar08 Bız yenı 3 aylık olduk ben erkenden göstermeye başladım destekli donebılıyo sımdı yan koyunca hemen donmek ıcın çabalıyor bazen basarıyo bazen başaramıyo ama gayet ıyı gıdıyo sızde deneyın
Cigdemce Neseuygar08 çok spor yapıyoruz kuzum biz. Herhalde tembel biraz kime çekti ise 🤭 sabırla devam bakalim artık dönsün istiyorum
cekoslavakporseleni Cigdemce 6 aylık olmasına 3 gün vardı ilk sırt üstünden yüz üstüne döndü. Birkaç gün içinde öyle seri dönmeye başladı ki gören aylardır dönen bir bebek zannederdi😂😂 bütün evi döne döne geziyordu 😂😂