HavvaHalil95 Bebeğiniz terlediği zamn yada anlı yüzü boynu yaladıgınız zaman (kistik fiboriz ) hastalığı iicn arada dil atıyorum yalamaktan maksat bu sizin de bebekleriniz terlediği zamn tuzlu mu yada nasıl yazarsanız çok sevinirim
Serapdnz HavvaHalil95 ter testi yaptırmadınız mı? Terinin ne kadar tuzlu olduğunu bu şekilde anlayamazsınız ki
Sevenne HavvaHalil95 kendimi gördüm şuan bebegim 54 günlük testi pozitif çıkmıştı o bi hafta yalamaktan bi hal olmuştum çocugu aglamaktan helak oldum tabi kussa bu yüzdenmi uyumasa aglasa bu yüzden mi acaba diye kafayı yedim ter testi sonuç ne negatif 😏
eceunverkanra HavvaHalil95 Merhaba🌸 Kistik fibrozisle ilgili bir suphe mi oldu bebeginizde? Ya da topuk kaninda? Ter normalde tuzlu olur ben de optugumde fln tuzlu bi tat geliyor ama bahsettiginiz nasil bi tuz onu bilmiyorum. Allah korktugunuza ugratmasin insallah🙏🏻
HavvaHalil95 Serapdnz pzt yaptıracam günler geçmiyor dua edin lütfen temiz çıksın kimisi öptüğfndd anlarsın demişti yada terlediğinde
Serapdnz HavvaHalil95 biz de yaptırdık valla sizi çok iyi anlıyorum zaman geçmek bilmiyor inşallah temiz çıkar gönlünüzü ferah tutun 🙏
HavvaHalil95 Serapdnz belirtileri neydi acaba inşallah ya dua edin ağlamaktan stres den sütüm kesildi😞
HavvaHalil95 Sevenne aynen bende nefes zor alıyor gibi hırıltı oluyor acaba var mı hastalık terliyor acaba ondan mı terliyor vb dha çok şey ağlamaktan stresten sütüm kesildi sizde belirtileri neydi dua edin bana da inşallah temiz cıkar pzt iple cekiyorjm resmen
HavvaHalil95 eceunverkanra topuk kanında belli olmuş 2 kere almışlar benm kızım erken doğdu 35 haftalıkekn Küvezdd kaldı zaten 1 ay 25 gün dür benlmle sağlık ocağı aradı sonra tıpa gittik kan 🩸 kalp grafiği bogaz süründü flan aldılar baya korktum ağladım hic ismini duymadığım bi hastalık ve tedavisi yok 10 gün sonra ter testi icin çağırdılar pzt gidecem işte inşallah temiz cıkar dua edin en büyük belirti tuz ben öpüyorum Yalıyorum ama acaba herkesde mi aynı aşırı tuz yok tabi hafif
Sevenne HavvaHalil95 korkma sadece topukta yüksek değer çıkmıştı ben ter testi yapana sordum buraya gelip pozitif çıkan kaç kişi var diye çok az dedi genelde yanlış çıkıyo rahat ol
eceunverkanra HavvaHalil95 Topuk kaninin yaniltici olabildiğini cok duymustum. İnşallah sizin de ter testinizin sonucu güzel çıkacak Allahın izni ile🙏🏻🌸 Ter tuzlu olur sanirim bahsettiginiz direkt yakan bir tuz farkederdiniz bence, icinizi ferah tutun💐
HavvaHalil95 eceunverkanra inşallah Allah razı olsun temiz cıkar da bi rahat bi nefes alırım 🙏🏻❤️ Galiba öyle bahsetttikleri tuz benm kızımda öyle tuz yok Allah’a şükür 🙏🏻