Sevvaldal Kizlar, Salgina biz de yakalandik maalesef😢 dun oglumun burnu akmaya basladi bugun de oksuruk ile ates geldi. Neler yaptiniz, kac gunde nasil atlattiniz?
selin-1903 Sevvaldal biz de malesef önce ben hastalandım simdi de kızım ne yapilabilinir acaba 6 aylik olmamıza 1 hafta var
Gizemhzl Sevvaldal zaditen damla verdi doktorumuz günde 2 kez kilosu kadar damla kullandım hapşırık ve öksürük için. Burnunu bol bol serum fizyolojik sıktım birkaç kez aspire ettim ama çok yapmayın burun mukozasına zarar verir. Nefes alamaz oldu bu seferde sterimar sprey aldık günde 6 kez kadar fıslatılabilir 3. Gün sonunda burnu biraz düzelttik hapsırık baya azaldı ama hala sesi kısık oda sanırım aspire ederken hatta serum fizyolojik sıktıgımda bile çok ağlıyor bağırıyor bu yuzden daha çok tahrip olduğunu düşünüyorum
Sevvaldal Nurtrn doktoru peditus diye bir surup verdi simdi. Ihlamur veriyoruz. Burnunu asla temizletmiyor. Ama ateste cikti. Beni en cok ates korkutuyor.😢
Dilek1230x Valla bende ayni durumdayım üste kalsın 1 hafta oldu halen geçmedi kizimda grip bende öksürük desen var burun akıntısı
Girlpower Sevvaldal doktor bu şurubun bebeklere göre olmadığını kullanılmaması gerektiğini söylemişti bize
Sevvaldal Girlpower oğlum 25 aylık. Onun için mi verdi acaba. Kendi de özellikle söyledi. 6 yas altına kullanılmaz yazar ama kullanabilirsiniz dedi. Sizin doktorunuz ne demişti?
Oykukrty21 Bizede peditus ve zaditen verdi dr bide her annenin evindr bulunan ateş düşürücü 😂 geçmiş oldun hepimize biz atlattık gibi çok şükür
Nurtrn Bende bu gece 38.8 ateşle acile gittim yaptıkları tek şey calpol verip soğuk pres yapmak biraz düştü eve geldik boğazı şişmiş antibiyotik yazmam gerek dedi diğer doktorda bu kadar küçük bebeğe antibiyotik verilir mi bağırsakları maffolur dedi
Gizemhzl Nurtrn gerektiği yerde verilir diğer doktor Show yapmış benim kızımda böbrek genişlemesi var 3. Aydan beri hergğn 1.5 cc antibiyotik veriyorum 8 aylık oldu hemde hergğn veriyorum . Kar zarar ilişkişne bakılır dezavantajları yanında avantajlarına var . Hangisi basında ona göre karar verilir. Geçen ay kuzuma takılan stent yüzünden ürosepsise girdi 41 derece ateşle hastanede tam 2 gün verilmeyen antibiyotik ateş düşürücü kalmadı öncesinde enfeksiyon geçsin diye iğne de kullanmıştık 10 adet . ateşi buna rağmen 2 gün hiç düşmedi eşimle bir dakika oturmadık soguk kompress işe yaramadı hastane odasında kucağımızda pet şişeyle yıkadık 2 gün boyunca hiç ara vermeden. havale geçirebilirdi . 1 hafta hastanede yattık durumu baya ciddiydi. 7 aylık bir bebekte gerektiği yerde tatbiki antibiyotik kullanabilir
Nurtrn Araştırdım mecbur olmadıkça 2 yaş altı bebeklere şurup dahi verilmemeliymiş ama uykusuzluktan bitap düştüm Kendi hastalığımı unuttum onu öyle görünce çok çaresizler ağlıyor elimden bir şey gelmiyor
Sevvaldal Nurtrn çok geçmiş olsun🙏🌸 oğlumu öyle hasta, halsiz görünce benim de elim ayağım tutmuyor. Allah tüm bebişlere şifa versin bir an önce🙏🙏🙏