Deletedmom0099 şu yemek yapmaya üşenen anaya güzel bir makarna sosu tarifi verebilecek olan var mı? yemek niyetine kuru kuru makarna koymayayım eşimin önüne 😬 domatesli olmasını tercih ederim ama sadece 2 tane domatesim var 😂
Beyziikoo Deletedmom0099 Domatesi güzelce rendele, bir tane sarımsak koy içerisine beraber kavur birazcık salça ekle kıvamlaşmasın ama pek 🤭 Afiyet olsun 🤩
Zehraonur Deletedmom0099 canmm ben sıvıyagda bi yemek kasıgı salcayı kavuruyorum içerisine baharat ekliyorum istediğim baharatları sonra bi kaç tane domates rendeliyorum içerisine koyup biraz pişiriyorum makarnayı çiğden koyup kavuruyorum üzerine suyunu ekleyip tuzunu atıp pişmeye bırakıyorum
Fatmagzl_2133 Deletedmom0099 salça ve sarımsağı yapda kavur üstüne domates rendesi isteğe göre nane pul ve karabiber efsane oluyor
Zehraonur Deletedmom0099 harika oluyor yıllardır öyle pişiririm sos makarnaya işliyor cok severler yiyen arkadaslarım es dost
Yazannesi1 Deletedmom0099 domatesleri rendeleyin bi küçük soğan be 1 diş sarımsak rendeleyin maydanoz varsa atın ve fesleğen kuru yaze farketmez çok yakışır makarnaya ☺️
Duyulurum Deletedmom0099 Tarif vermiş zaten arkadaşlar makarnasını da ona göre çok fazla yapmazsınız. Bir de makarnayı çok fazla haşlamayın zaten sosun içinde birazcık kıvama gelecek Afiyet olsun 🍝🍝