Melekce 17 günlük bebeğim dünden beri kakasini yapmıyor sürekli gaz sıkıştırıyor ne yapmam gerekiyor lütfen fikir verin arkadaşlar ağladıkça Çok üzülüyorum içim acıyor uyandığı zaman başlıyor ağlamaya cikartamiyor gazını hiç omuzumda bile 🥺
tavsiyeciannen Melekce gaz masajı yapmayı dene ama kucağına biri alsın o şekilde yap yatar pozisyonda daha çok ağrı yapar miniğe sonra yüzüstü çevirip sırtını ve böbreklerini sıvazla suyla beraber zeytinyağı karıştırıp verebilirsiniz ama hakiki olmalı
tavsiyeciannen Melekce gaz masajı yapmayı dene ama kucağına biri alsın o şekilde yap yatar pozisyonda daha çok ağrı yapar miniğe sonra yüzüstü çevirip sırtını ve böbreklerini sıvazla suyla beraber zeytinyağı karıştırıp verebilirsiniz ama hakiki olmalı
Melekce tavsiyeciannen masaj yapmayı deniyorum sürekli ağlıyor canı acıyor gibi sanki dokundukça kendi kendine cikartamiyor çok üzülüyorum
Guzelkizimbenim Melekce 1 günde etki etmez damla sürekli ve düzenli kullanın probiyotik te kullanın ben kimyon demleyip hem kendim içip hem bebeğe verdim 2 3 çay kaşığı kadar
Melekce tavsiyeciannen Yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor acayip bağırıyor çaresiz bıraktı beni ne yapacağımı şaşırdım 😓
Ayd23 Melekce başka sebeple doktora gittik 20 günlük bebeğim icin doktor hemen fitil verdi gaz damlası verdi karnı çok sismiş. Ama benim bebeğim çok ağlamıyor o yüzden anlamadık biz hiç. Dünden beri kullanıyoruz karnı yumuşadı kızımın rahatladı kendine geldi