OzgeeH Bende kolik bir bebeğin annesiyim ve ne yaptıysam hiçbir şekilde susmuyor sürekli bir şeylere zorluyormuş gibi ıkınıyo kendisini çok kasıyor uykusu çok düzensiz başka ne yapabilirim yardım edin
Gulayyayyy OzgeeH bende kolik annesiydim en son çare evin içine bebek arabasında koydum sürekli gezdirdim o şekilde biraz sakinleşiyirdu bı deneyin istersenz rabbim yardımcın olsun bugün geçici insallh🙏
Minikminik1420 OzgeeH ay valla cok zor ama malesef bir gun ıse yarayan ertesi gun yaramıyor tek caresı malesef zaman
SuhedAras16 OzgeeH acil kolik bebek 10 saatlik you tube tan açıyorum hamakta sallıyorum bebek arabasına koyuyorum acil kolik açıyorum yürüyüş yapıyorum bebek arabasına koyup gezerseniz gazınıda rahat çıkarıyo
aysenur_58 OzgeeH bende kolik annesiyim kzım 4.5 ayına kadar gece gündüz hiç susmadan sürekli ağlayan bi bebekti zar zor emziriyodum kucağımda zıplaya zıplaya evde dolana dolana telefonda beyaz gürültü aça aça sallanan sandalyemiz vardı artık onu kırdık
Zlm aysenur_58 kolik diye doktor mu dedi çünkü benim bildiğim kolik her gün belli saatler arasında olan ağlama krizleri sizin bebeğinizin gaz problemi olabilir
Zlm OzgeeH valla ben kolik saati bitene kadar kucağımda ziplatiyodum ağlamasını kesmiyodu tabi ama biraz iyi geliyodu arada sakinliyodu beklemekten başka bı çözümü yok koligin
senamiray OzgeeH koliğin tedavisi yok kucak sallanma emme gezme bunlar susturursa susturur benim bebeğimi hiç biri susturmuyordu