Dasaf Bebeğimi devamlı ayağımda sallayarak uyutuyorum ayağımdan bıraktığım gibi uyanıyor bütün gün ayakta. kendi başına uyumaya nasıl alıştırabilirim? Başınaa gelen var mı?
Deletedmom0099 Dasaf başına gelmeyen desek daha doğru olur sanırım 😁 ne kadarlık bebeğiniz? ilk 3 ay kızımda öyleydi sonra yavaş yavaş ayağımdan indirerek yatağına alıştırdım. sallayarak uyutup yatağına yatırıyorum 4 aylık oldugundan beri
Enk33 Deletedmom0099 Dasaf bizimkide 4 aylık oldu emerek uyuyor emmese bile kucağımdan yatağa koyunca direk gözleri açıyor ne pışpış ne sallama ne faydaaa geri alıyorum koyduğum gibi 🥺😂
Deletedmom0099 Dasaf yavaş yavaş daldıktan sonra yerine koyun, yatağa geçince pışpışlayın iyice dalsın. böyle böyle alısır insallah
Dasaf Enk33 benimde emerken uyuyor ama koyduğum gibi uyanıyor mecbur dalana kadar ayağımda sallıyorum 2,5 saat salladığımı bilirim
Momoflittle Benimki de tam tersi ayakta sallayarak katiyen uyumuyor. Pilates topunda zıplayarak kucakta uyutuyorum :/ ve çook zor dalıyor uykuya, helak oluyorum. Keşke ayakta uyusa diyorum. Herkesin derdi farklı demek ki 😅
Momoflittle Dasaf bu sebepten çıkamamıştım zaten şimdiye kadar. İki kere çıktık, ikisinde de çarşafla salladık uyudu allahtan öyle hallettim. Ama yalnızken sallayamam diye alışmasını da istemiyorum, napcam ben de bilmiyorum