yookkdahaneler Kızlar 10 günlük anneyim , mama ile besliyorum tecrübesizim , dili aşırı derecede pamukçuk oldu . Su ver mama içen bebeğe gerekli diyenler de var 6 ay verilmez diyen de siz ne düşünüyorsunuz veriyor musunuz verdiniz mi ?
Eminetbr yookkdahaneler valla canım benımde hem emıyor hem mama takvıye edıyouz su verıyorum diğer çocuklarıma da verdım
SANANE_ONANE71 yookkdahaneler canm 1 milim verebilirsin doktora bizzat sordum mamadan sonra bir milim verebilirsin dedi ve bnm bebegimin de agzi pamukcuk karbonatli suyla damagini ağzını iyice sil off cok zor oluyo yiyemiyolar mama
Tirtil35 yookkdahaneler karbonatli suyla bebegin hem ağız içini silin hemde kendi göğsünuzu silin yoksa geçmez çapraz bulaş oluyor çünkü bide mamadan sonra bir çay kaşığı şu verin muhakkak
yookkdahaneler SANANE_ONANE71 kuzum ya karbonatla evet dediler ama ağzı küçücük korkuyorum yapamıyorum bi kere yaptım ağzı köpük köpük Oldu çok korktum
SANANE_ONANE71 yookkdahaneler ozmn sağlık ocağına git sana mikostatin diye bi ilac yazarlar kuzum daha iyi olur hem
birtutamsac yookkdahaneler ben öyle yapıyodm canıö benim kızım ara arada emiyodu geceleri mama vermiyordum o yüzden gündüzleri veriyodk hatta annem bazen 2-3 çay kaşığı da veriyodu ağzını temizlesin içmese bike çıkarsn suyu diye
Bebegimm1 yookkdahaneler her mamadan sonra kaynamış ılımış sudan veriyordum bende mama verdim dogdugunda bu yana su veriyorum doktorm mamada su verilir dedi
Bebegimm1 yookkdahaneler mamalarin icinde seker falan da var ben vermeyi unuttugumda agzi kuru kaliyordu pamukcukda olmuş bebeginiz doktorunuza danisin en iyisi 🌸
Dilanbozkurt yookkdahaneler canım bak sakın karbonatlı suyla falan silme mahvolur ben 2 ay çektim. Sonra eczaneden hünnapın karadut şurubunu aldım. 3-4 gün kıllandım komple bitti. Bak araştır sende
Elizan01 yookkdahaneler ilk doğduğundan belli su veriyorum susuz olmaz pamukcuk ise sıcak içecekler yiyecekler yeme sütünü de veriyorsan sütün sıcak olduğu için pamukcuk oluyor