Kucukmucizem2704 19 gunluk bebegm var ama dunden beri kndini sıkıyo boyle ıkınır gibi uykudan uyaniyo kabizlikmi var bilemedm cisini yapiyo ama boyle yesil sumuksu gibi gazini surekli cikartiyorum neden olabilir ki
Neslihandagkus Kucukmucizem2704 benim de bebeğim 21 günlük ayni durum biz de de var Gazi çok çıkmasına bakmayın onların bagirsaklarinin kıvrımları oluştuğu icin içlerin de gaz bitmiyor bu süreç ortalama da 120 gun devam ediyor maalesef :( gaz masajı videoları izleyin bebeğinize uygulayın ben iyi sonuç alıyorum
Kucukmucizem2704 Bilgehan kayin validem normal diyo bnm ilk bebegm oldugu icin tecrbeli dglm pek hani bebeklerin dilinden de anlamiyoruz ki suram agriyo buram agriyo dese gerneşir gibi boyle kendini sıkıyo kipkirmizi oluyo
Cemirim Kucukmucizem2704 mama kullanıyor mu öyleyse mamadan olabilir sadece emiyor ise siz kendinizide takip edin derim
Bilgehan Kucukmucizem2704 uzun süre devam ederse inek sütü alerjisi olabilir. Sizin süt ürünleri tüketmeniz kaynaklı olabilir
Cemirim Kucukmucizem2704 ya benim kiziminda söyledi sordum doğumdan dolayı içini temizliyor normal dediler 15 günden sonra normale dönmüştü bebekten bebeğe değişebiliyor demekki ama aklına takildiysa doktora danış istersen sonuçta bebek bu şakaya gelmez canım
MayneymisAltintop Canım yüksek ihtimal gazı var bebeğinizin. Doktorunuza danışıp bi gaz damlası alırsanız çok rahat edersiniz. Ayrıca kakası yeşilse üşütmüş olabilirsiniz yeşil kaka üşütme yada ishal belirtisidir
Remes Kucukmucizem2704 canım öncelikle telaş yapma aynısını ben yaşadım ıkınıyordu uyandığında abartısız 2 saat kadar gazları var sen çıkartıyosun bitti sanıyorsun ama bitmiyor yüz üstü yatır popusuna hafifçe vur birde ben sab simplex gaz damlası kullandım bir nebze iyi geliyordu ama mecbur çekeceksin 2 aydan sonra biraz daha rahatlıyolar