Cemoloy Merhabalar Oğlum 1 yaşına girdi, memeye de çok düşkün. Ama ben parfümlerimi çok özledim 🥲 emzirirken parfüm kullanan var mı aranızda? Meme reddi yaşadınız mı
Dyldrm Cemoloy ben deodorant bile kullanmıyordum evdeydim sonradan deodorant parfüm kullandım 9 aylık filandı işe başlamıştım artık. Bi sorun yaşamadık canım. Tabi göğüs bölgeme gelmeyecek şekilde sıkıyordum deodorant olsun parfüm olsun. Bide çok ağır parfüm kullanmam
Deletedmom27337 Cemoloy kulak arkasına ve sırtıma doğru sıkıyorum ön tarafa değdirmiyorum. Mecbur kullanmak zorundayız. Hormonlar değişti ben ter koktuğumu bilmem çıldırcaktım 2 ay. Sonra deodorantla başladım şimdi parfüm kullanıyorum dışarı çıkarken
Zlm Cemoloy bence kullanabilirsiniz ben küçükken kullanmıyodum beni kolumdan tanıyı diye ama artık yüzümü tanıdığı için kullanıyorum az az
Cemoloy dominantteyze bir kaç kişi meme reddi olur işte anne kokusunu alamaz vs demiş. Ben de çok severim parfüm kullanmayı. Korktum açıkcası. Deneyenlerden duymak istedim bir de
Cemoloy Deletedmom27337 bütün yaz delirdim ben de sürekli roll on kullanmaktan. Ter kokusuna da tahammülüm yok. Ben de artık kulak arkasıyla başlıcam o zaman ya canıma tak etti valla 😳
Deletedmom27337 Cemoloy az sıkarak başla sonra normale dönersin 🙈 valla hiç kullanmadan yaşayanlar nasıl duruyor bilmiyorum 🙈 ben kendimden tiksindim resmen
Cemoloy Zlm ben de aynı şeyi düşündüm bugün, artık daha bilinçli anneyi tanıyor neden sadece kokuya ihtiyaç duysun dedim açıkçası. Çok teşekkür ederim 🙏