Mlke301020 balpetegimmmm herkese çıkmıyor sanırım ya da daha sonradan çıkar belki. Bana Eylül de denk geldi ama zaten Ağustos bile hala hazırlanıyor 🤷🏼♀️
Bglmdrn21 balpetegimmmm benim Ağustos kutusu geçen gün geldi. Bugünde mesaj geldi mailime eylül kutusu çıkmış yine Allah bilir ne zaman gelir 😂
Deletedmom27337 balpetegimmmm ağustos hazırlanıyorlen eylül çıktı bana 😂 o yüzden ağustostan ümidi kestim eylülden umutluyum 😂 3-4 gün komtrol edin maili devamlı
Elfydr balpetegimmmm Eylül kutusu bugün çıktı. Bana neredeyse her ay kutu çıkıyor. Şanslıyım galiba 😁
balpetegimmmm Deletedmom27337 profilimi bir türlü % 100 yapamıyorum sorun nerede anlamıyorum bunus sorular cevaplı 🙄
balpetegimmmm Elfydr benim profilde bişey anam bacım geçen ay zar zor %100 yaptım posta kodunu yazmamışım neyse oldu 😆 bu ay yine % 99 olmuş bulamıyorım sorun nerede 🙄
Meyvebicagi balpetegimmmm Temmuz kutum hala hazırlanıyor. Mail attılar kargo problemi yaşamışlar bu yüzden aksaklık olmuş
Deletedmom27337 balpetegimmmm hemen gelmez ki 😂 bu ay gelme olasılığı var ama az. Profile ne zaman uygun ürün çıkarsa o zmn gelir