KutayinAnnesiii Bebeğim 6 ay 22 günlük 2 gündür burun akıntısı hapşurması var ve geceleri de burnu tıkanıyor. Randevu bulamadım sağlıkocağına da götürmek istemedim açıkçası var mı başına gelen doktorunuz ne önerdi. Ek gıda veriyorum ufak tefek bu arada ve emiyor.
Deletedmom_26 KutayinAnnesiii Sağlık ocağına ne için gitmediginizi anlamadım onlarda doktor sonuçta geçmiş olsun bu arada bebeğinizin ayına göre ilaç kullanımı gerekebilir oyuzden bişey diyemem ilaçlarını almasan bile sağlık ocağında doktora göster en azından kendi doktorunuza direk gidebilirsiniz 🤷
selin-1903 KutayinAnnesiii benim ki de 6 aylik aynı durumdayız dr a götürdüm biraz bekleyelim diyor neyi bekliyorsa anlamadım sadece burnunu temizle dedi
Deletedmom_26 KutayinAnnesiii Nefes alamadığı için hortumla çekmişlerdi onu yazmayı unuttum size acilde yapılmıştı o aylarda bizde yaşamıştık o durumu geçmiş olsun tekrar 🙏
KutayinAnnesiii Deletedmom_26 şöyle ki sağlıkocağının verdiği ilaçları kullandım oğlum 4.5 aylıkken hastalanmıştı. Sonra düzelmeyince çocuk doktoruna gittim bu bebeğe bu ilaçlar verilmez dedi ki içime sinmeyip 3 gün sonra bırakmıştım ilaçları. O yüzden güvenemiyorum 🤷♀️
Deletedmom_26 KutayinAnnesiii 3 günde düzelmez ki burda okuduğum kadaryla antibiyotik kullanan yada ağrı kesici kim kullandiysa hepsinin ateş ishal kusma burun tıkanması nefes alamama durumları olunca verilen ilaçlar aynı oyuzden sordum neden gitmediginizi burun için serum fizyolojikle temizlemelisin belki doğal olarak soğan kesip içine karanfil dikmelisin o nefes açıcı ama bebeğiniz küçük acil doktoru ve sağlık ocağı doktoru ayni olduğu için gitmelisin ilaç kullanma istemiyosan ama doktor görmeli bence
KutayinAnnesiii Deletedmom_26 serum fizyolojik kullanıyorum zaten de burnuna hayatta elletmiyor verimli bir temizlik yapamıyorum o yüzden 😔burnunu bile sildirmiyor şuan ilaç kullanmamak değil de bebeğe uygun olmayan ilaç verdiği için ve hatta onu da zorla vermişti hemen korona testine yolluyor bizi
KutayinAnnesiii selin-1903 bu grip kendi kendine düzelmiyor maalesef dediğiniz gibi bekleyince ne olacaksa
KutayinAnnesiii Deletedmom_26 acile 3 aylıkken burnu çok tıkandığı için gitmiştik bize de hava vermişlerdi ve burnunu şırıngayla temizlemişlerdi dediğim gibi burnuna elletmiyor zarar vermekten korkuyorum kendini çekerken
Deletedmom_26 KutayinAnnesiii işin zor gerçekten postunuzu yukarı taşımak için bikac defa yorum yazın belki daha bilgili anneler çıkar geçmiş olsun 🙏