Zynpck0101 Arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık. Ağzı sürekli salyalanıyor üstleri hep ıslanıyor. Kehribar kolye alsam faydası olur mu ? Orijinal kehribar kolyeyi nerden alabilirim ? Çok fazla satan yer var kararsız kaldım.
Kbrgnca Zynpck0101 alalı bir hafta oldu kesinlikle orjinal sertifikalı ürün beş buçuk aylık bebeğimin salyasını hemen kesti. Ambertwins diye bir satıcıdan aldım
Elifdurununannesi Zynpck0101 tesbihane den aldık biz orjinal ürün almaya dikkat edin biz kullandık alakası varmı bilmiyorum ama bizde işe yaradı 😊
Deletedmom5284 İnanmayın böyle şeylere çok tehlikeli küçücük bebeklere kolye bileklik halhal falan takılmaz
Elifdurununannesi Deletedmom5284 İslam kültüründe de değerli taşların önemli bir yeri vardır. Kur’an-ı Kerim’de cennet Zümrüt ve Yakut taşlarıyla tarif edilmektedir. Yakut ve Zümrüt haricinde Kur’an-ı Kerim’de geçen diğer taşlar ise İnci ve Mercandır. Peygamber Efendimiz (sav)’ında Yemen akiğinden mühür yüzüğü kullandığı da biliniyor taşların şifasına inanın gerçekten işe yarıyor önce Rabbım den tabiki ama bunada inanın derim
Deletedmom5284 Elifdurununannesi 2-3 gün rahat edicem diye çocuğumu boğulma tehlikesine atamam, alıyorum kucağıma Kuran açıyorum pişpişliyorum 7 kere ayetel kürsi okuyorum ağrısı sızısı kalmıyor
Elifdurununannesi Deletedmom5284 ben gecede gunduzde taktım ayrıca öyle boğulacak gibi bir durumda yok ne çok kısa ne çok elini sokacak kadar uzun kizim 2 yaşında 1.5 yaşına kadar taktım hiç birseyde olmadı olmazda emin olabilirsiniz tabi karar sizin birsey diyemem ama bence zararı yok
Deletedmom4440 Deletedmom5284 yavrum bebeklerinki düğümlü oluyor dolanma riski çok az doğru almak önemli
Elifdurununannesi Deletedmom5284 tabi dikkat ettin mi sıkıntı olmaz elbette ama gerçekten benim kizimda çok huysuz huzursuzdu dislerinden dolayı ne yaptıysam fayda etmedi bunu kullandım inanın gerçekten rahat uyudu anneyiz bilirsiniz onlar rahat etmeyince sizinde huzurunuz olmuyor maalesef
lalbg Zynpck0101 ben gerçekten orjinal ürün satan bi yerden almıştım. Ama kızıma sadece dışarı çıkarken takıyodum yatarken falan asla. Çoğu kişi yatarken de tak bi şey olmaz diyodu ama için rahat etmiyodu. Dün bi sayfada kehribar kolyesinin bilimsel olarak hiç bir faydası olmadığını ve bu yüzden yaralanan hatta boğulan çocuklar olduğunu okudum(haber başlıklarıyla) bi daha asla takmam.
Ozgebudak_06 Zynpck0101 Kehribar sepetten sipariş verdim onaylı sertifikalı geliyor ben kullanıyorum istersen bakabilirsin.ama ben uyurken vs asla takmiyorum biyeriye giderken disardayken felan takılı oluyor evde takmiyorum çünkü riskli boğazına iz yapiyor zaten boncukları