busgokalp Benim menüm karışık biraz bugün ☺️ Brokoli çorbası🥦 Kıymalı börek 🫔 Kereviz salatası 🥗 Çiğ köfte 🥬 Tatlı da güllaç 🍽 herkesin isteğini yapınca karmakarışık menü çıkıyor ortaya 🤦🏻♀️
Dykdyk busgokalp Benimde biraz karışık dünden mercimek çorbası pirinç pilavı kurufasulye yapmıştım annemde bugün zeytinyağlı yeşil fasulye pancar salatası ve kek getirdi 🥰
MervEslinArden busgokalp Et kavurma, pirinç pilavı, patates püresi. Hergün hergün ne yapsam diye düşünmekten bıkkınlık geldi valla adı belli olsa gerisi kolayda işte 🤷♀️
busgokalp Dykdyk Fasulyeler kapışıyor desenize☺️ Elinize sağlık. Pancar salatasını nasıl yapıyorsunuz?
fistikli_gaymakli_baklava nazenin3233 bende de durum o uyumuo mantarlı makarna ve çorba yaparım büyük ihtimal ne yapım☺️
busgokalp Defnebelisinannesi benim fav menüm ama malesef eşim közlenmiş patlıcan haricinde yemiyor patlıcanı. ☺️
Balkizlarim busgokalp Bugün ozenmedim 3 tane kızımı yikiycam için efor sarfettcem 👌😁😁 teşekkür ediyorum 💐
busgokalp Mom7262 tereyağ ile unu kavuruyorum sonrasında içerisine patates soğan brokoli havuç koyuyorum su ekliyorum tuz karabiber ekliyorum ve yarım çay bardağı kadar da süt koyuyorum. Oğlum içtiği için krema kullanmıyorum ben
Honki_Ponki busgokalp dünden kapuskam var yanına ekşili ve köfteli misket çorbası yapıyor kızım şimdi domates soslu acı biber turşum var birde salata tatlıyı çok armayız o yüzden tatlıya gerek duymadım bunlat ueter bize
Tatlisannedilekk busgokalp Sulu köfte, zeytinyağlı bamya, pilav yada makarna yapıcam karar veremedim daha bide kahveli pasta yaptım☺️