Bilgemayse Ohaezgi Bir rahatsızlığı, ağrısı ,sızısı olsa uyumaz. Ne güzel uyusun. Bizimki de çok uykusu var ama uyuyamıyor 😭4 aylık henüz 😭
Ohaezgi Bilgemayse doğduğundan beri böyle ama tedirgin oldum sabah 8de uyanıyor ve 10da tekrar uyuyor 12de kalkıp yemeğini yer sonra 2de tekrar uyur ve akşam 9da yatıp sabah 8de kalkıyor gece uyanmıyor bide
DuyguDamla Ohaezgi bence uyku düzeni gayet normal uyumayı seviyo demekki bırak uyuyabildiği kadar uyusun sadece günlük toplam belirli bi uyku saati varya mesela 13-14 saat onu fazla geçerse ozaman bi doktora gidersin çünkü herşeyin fazlası zarar
Ayten-1907 Ohaezgi benimde bebeğimin uyku düzeni böyle ama gece uyanır sağolsun 🥴🤕 bence gayet güzel..
Bilgemayse Ohaezgi Ne desek bizler bilemeyiz tabiki doktoruna sormak lazım. Ama sorunu, rahatsızlığı olan bebek asla uyuyamaz. Mesela b3nim bebeğimin reflüsü var gün geçtikçe artıyor sanki çok uykusu var ama uyuyamıyor boğazı yanıyor muhtemelen. Oturana kadar böyle zor 🤷🏻♀️ B3nce endişe etmeyin uykuyu seviyordur 🥰👍🏻
Ohaezgi Bozzzzy bakalım o yaşa gelince nolcak🤷🏻♀️ Bebek ya tedirgin oldum canım hep uyumak istiyor, uyanalı 2 saat oluyor mesela hemen uykusuu geliyor. Hani gece uyumuyor desem onuda deliksiz uyanmadan uyuyor
Gocmen-kusu Nerde o,bana yazan birisi vardı az sonra gelir bide utanmadan söylüyorsunuz çocuğu aç bırakıyorsunuz püüüüü size der 😄 ( şaka maka uyusun canım benim bebeğimde nerdeyse aynı seninkiyle bir sorun görmüyorum ben kendimce )
Ohaezgi Gocmen-kusu dişe diş kana kan hakkından gelirim merak etme 😂 ay o zaman sevindim içime biraz su serpildi uykucu bir kızım var demek 😍😂
Ohaezgi Bilgemayse kıyamam kuzuma ya inşallah çabuk atlatırsınız bu durumu🙏🏼Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz