ozgeculha_12 Kızlar iyi günler. 1 aylık bebeğim var ve emzirerek uyuyo yani devamlı emmek istiyo yalancı memeyi de almıyo nasıl vazgecirebilirim emzirerek uyutmaktan her yerde oyle uyutamıyorum ve bu yüzden huzursuz oluyo devamlı ağlıyo
Mlke301020 ozgeculha_12 Bebeğim 11 aylık hala emerek uyuyor değişmedi ama benim kolayıma geliyor sallayarak uyumasındansa emerek uyuması daha kolay sanki
BarlasMomm ozgeculha_12 vazgecmiyorlar pek meme de uyumaya. Memede uyuyunca uyandirip kendiniz uyutursaniz vazgecebilir ama daha cok kucuk 1 aylik bebek bence birakin uyusun.
Irmakprensesinannesi ozgeculha_12 vllla benim kızım 55 günlük çok fazla emiyor ama bir yandan da mama yiyor kucuk doğduğu için genel olarak uykularında kaka gaz sıkıntısı yada açlık yoksa uyuyor genelde memede uyuduğunda bile sırtını sivazlayip sakinlestirip yatağına yatiriyorum onla konuşmayı deneyin ve gece leri karanlık ta hafif loş ışık ta unutmayı deneyin genelde geceleri seviyorlar o ortamı ben öyle çok uyku sorunu yaşamadım tabiki arada oluyor uyumadigi zor uyuduğu ama sakinlik ve sabır