Happyturuncu Merhabalar 2 ay 4 günlük olduk, koşuşturmadan kendime bakmaya fırsatım olmadı . Ameliyat izim için şu an krem kullansam etkisi olur mu sizce ? Doktorum scarex önermişti
irva Happyturuncu Contractubex kullanırsanız iyi gelecektir.Ameliyat izlerinde %90 etkili.Ben başka ameliyatım içinde kullanmıştım hiç iz yok.Sezeryan izimde kalmadı.Bir tık pahalıdır fiyatı ama değer.
gocebebirbayan Happyturuncu ben 10. günden sonra contractubex kullanmıştım. Umarım adını yanlış yazmamışımdır 😊
busrasilra14 Happyturuncu doktorum bana da bir krem onermisti fakat pahaliydi ve ben almadim. Catlak kremimi kullandim bir sure daha. Benim izim bello belirsiz artik. 9 aylik bebegim
gocebebirbayan irva hiç kalmaması imkansız ya. Bende kullandım bu kremden 4 ay. İz duruyor ama en hafife indi. Sizin nasıl iz kalmadı?
irva gocebebirbayan 11 aylığız şuan hiç izim yok.😊 Sabah akşam hiç aksatmadan devamlı kullandım.Devam edin sizinde geçecektir.
gocebebirbayan irva bende 4 ay kullandım sabah akşam ama eczacı bana 3 ay kullan demişti devam etmedim o yüzden. Kesik iziniz yok mu yani şuan bıçak izi gibi