Wastermellon14 Merhabalar bebeğim 9+12 günlük top havuzu almayı düşünüyorum evde alan da kapladığı için oynar mı diye de Arada kaldım biraz. Bu aylarda alıp da iyi ki almışım diyen anneler var mı acaba? Yani alsam oynar mı ‘oyalanır’ mı ?🙄☺️
Tobby19 Wastermellon14 biz henüz almadık ama alternatif olarak şöyle düşünüyorum bebekler için şişme yüzme havuzlar oluyor yazın balkonda vs suyla oynatmak için ideal onlardan alabilirsiniz içine topu ayrıca alırsınız hem havuzu çift yönlü top havuzu olarak hem de yüzme havuzu olarak kullanabilirisniz
Yamanikomm Wastermellon14 ya ben bitane marka baktim 450 tele alti ustu bir top havuzu sok oldum bende almak istiyorum kis geliyor oyalanir diye dusunmustum 😂
akidesekerii Wastermellon14 ilk aldigim zamanlar epey oynadı içinde sonra sıkıldı şimdilik kaldırdım 1 ay filan unutsun yine kurarım öyle saatlerce oyalanmiyor ama benim için 10 dk bile iyi 😅 Alırsanız da uygun fiyatlı bişey alın yani ilgilenmezse de paranıza yazık olmasın Pilsan marka aldım ben katlanıp kaldırılıyor.
Wastermellon14 Tobby19 aslında olabilir bi marka var gerçekten uçuk fiyatlı bu dediğiniz gibi alternatif olabilir oynamazsa da içim yanmaz en azından diye düşünüyorum
Wastermellon14 Yamanikomm 450 mi? Aynı marka 500 bile var ☺️Gerçekten çıldırdı insanlar alt tarafı ham maddesi plastik yahu diyesim geliyor bunlara 🙈
Wastermellon14 akidesekerii unutunca geri oynayabilir aynen. Birde benim içinde 10 dk iyi bi süre çünkü hep ilgilenmek zorunda kalıyorum tv açmıyorum hiç ve çok zorluyor malesef 🙄
Vanilya Wastermellon14 Kızım çok sevmişti al canım hiç düşünme sonra kaldırırsın veya ikinci el olarak satarsın
Vanilya Wastermellon14 Salona koy canım oynar orda dursun bıkana kadar aman salla ya. Çocuk rahat etsin oyalansın sen rahat et sonra kaldır gitsin