Mahinursmr Bayanlar malum yaz geldi aşırı terleme zamanları başladı emzirip roll on kullanan varmı emzirirken sakıncalı oldugunu okumuştum veya terlemeyi önleyebilecek başka bir yöntem varmı 😔
Gonul_celen Mahinursmr fermente mutfaktan yenilebilir malzemelerden üretilmiş roll on kullanıyorum parmağınızla alıp yediriyorsunuz çok güzel ben çok memnun kaldım asla ter kokmuyorsunuz.
defnesmoms Mahinursmr ıncıa roll on var eczanelerde bulabilirsin tamamen bitkisel hamileliğimde de kullanmıştım terlemeyi önlemiyor ama kokuyu önlüyor
Thesra Mahinursmr İçerisin de aliminyum olmayanları tercih ettiğiniz sürece hiç bir sıkıntı yaşamazsınız 😊
Mahinursmr Yasemintutku karbonatı denemiştim daha önceden bir faydasını göremedim belkide ben yapamadım 😊
Yagizmomms Valla hamileykende zararlı diyorlardı ben hep kullandım. 5 aydır emziriyorum hep kullandım. Her gün hemde, bi gün sürmesem ter kokuyormuş gibi hissediyorum 🙄
Mahinursmr Yagizmomms bende aşırı rahatsız oluyorum ter kokusundan terlemekten kıyafetlerdeki o ter görüntüsünden çok rahatsız ediyor beni 🤦♀️
Larinaz Koltuk altındaki yoğun koku bebeği rahatsız eder bence.ter kokusuda dedorant kokusuda oyusden mecbur kullancaz incia kokusuz bi rolon ama tee kokusunuda önlüyor
Mahinursmr Asya61 deodarant parfüm hamileliğimden beri hiç kullanmadım halada kullanmıyorum ama şu ter oları sinirimi bozuyor 😊
Mahinursmr Ipekk amwayin ürününü daha önceden kullanmıştım koku konusunda başarılı ama teri önlemedi malesef 😔
Gonul_celen Mahinursmr teri önlüyor mu henüz çok farkedemedim ama çünkü çok terlemiyorum ama yazın ne yapar bilmiyorum
Cicegiburnundaanne Mahinursmr belki cok asiri kokusu olanlar zararli olabilir kokusu rahatsiz etmesin diye bebisleri.. hafif kokanlari kullanin derim