Delibirhatunn Bebeğinizin kulağını ne zaman deldirdiniz? Veya kaç yaşında deldireceksiniz? Kayınvalidem kızıma küpe almış, kızım 14 aylık. Sizce deldirelim mi yoksa erken mi ?
Balkizlarim Delibirhatunn İlk kızım 6 aylık 🙈 heves vardı ilk olduğu için 😁 ikinci kızımda kayınvalidem 1 yaşında deldirmis ben hastanede idim o zaman büyük kizima 😘 küçükte 21 aylık daha 4 gün oluyor yani. 🙈😁
momof2child Delibirhatunn 15aylik gecenlerde gittik bir kulak deldik birini izn vermedi onun icin de digeride kapandi
VERA19 Delibirhatunn 22 aylıkken deldirdik.Ben deldirmeyi düşünmüyordum aklımda yoktu ama benim sürekli küpe taktığımı gördükçe oda ister oldu benim küpelerimi alıp kendi kulağına takmaya çalışıyordu.Öyle ısrarcı olunca deldirdik ilk gün ağrısı oldu sonrasında herkese bak bak diyip küpesini gösterip gülüyor.Böyle mutlu olduğunu görünce iyi ki deldirmişim dedim🥰
Mevacanimkizim Delibirhatunn 5-5 buçuk aylıkken deldirdim hiç aglamadi bile maşallah 2 küpesi var arada değiştiriyorum yaşına giricek cumartesi günü arada elini götürüyor hayır kızım cız diyorum çekiyor unutuyor sonra 😊
Delibirhatunn Mevacanimkizim İlk deldirdiğinizde ağrısı olduğu için kulağına falan dokunmadı mı ilk gece?
FatosToprakDeniz Delibirhatunn kızım 26 aylık oldu deldirmedim. Ben küpe almak isteyen yakınlarıma istemediğimi söyledim. Kızım büyüyünce isterse deldirir. Benim fikrim bu
Nefes1490 Delibirhatunn benmkide 7 ayına girck ablam alms ama korkuyrm deldirmeye canı acır ve bişey olr dye alsinda hevesde ediyrm ne yalan söyliym
Kumsal-Arden Delibirhatunn acısını geçtim tehlikeli buluyorum. 3 yaşında ve delirmeyi düşünmüyorum 7 8 yaşına kadar.