Sevdaeymen 5 aylık oglum var anne sütü almiyor mama ile besleniyor ek gidaya geçmek istiyorum ama neler vermeliyim bilgim yok mamadan öncemi sonra vermeliyim yardım.edermisinizz😕😟
Sevdaeymen Doktorum erken dedi aslında 6 aylik olunca konuşrz dedi ama haftada 1 sma alıyoruz biraz sıkıntılı günler geciriyorz bende erken başlamk istedim 🙁
Sevdaeymen Selim2011 bende bu konuda pek dinlemek istemiyorum.doktorlari bugun domates corbasi yaptim severek içti yogurr veeiyorum bazen pekmez katiyorum 1 cay kasigi sonucta eskiden annelermzde öyle büyüttü bizi 🤔😐
Selim2011 Sevdaeymen aynen öyle bizimki yoğurt pek sevmiyor bende içine meyve koyup veriyorm yediğimiz yemeklerin suyundan çok az tadımlık veriyorm
Narmina BiZde doktor bey elma ve armutu karıştırıp vere bilirsin dedi, az az başlamak lazım ,sonra muz vere bilirsin, muz ile elma yada muz ile kivi ben bunları veriyorum henüz, başda elma suyu ili başladım tatlı kaşığı ile
durula duru tam 5 aylık bizede başla dedi doktorumuz mamayla besleniyoruz zaten elma ve armut suyuyla başladık ama hemen tuvalet sorunu yaşadık düzensiz oldi yapamiyo ve çok sancilaniyo zaten gazlı bi bebek ti doktor elma yapabilir sadece armut ver ozaman dedi öyle deniyoruz bakalım zor şeyler 🤦♀️🤷♀️🙏
Sevdaeymen Selim2011 hayırlisiyla 6 aylik olupta dokyora gitseydik neler vercez neler vermicez miktarlari ne olcak hepsini ögrenirdim kafama göre vermek istemiyorum 😕
Selim2011 Sevdaeymen evet canım zaten ilk önce 3 gün kuralı ile 1 cay kasıgı kadar sonra tatlı kasıgı sonra yemk kasıgı sonra farklı tatlar 😂