1bocek1cicek yigitinanneesii Ben geçirdim ilk gebeliğimdi 11 haftalıkken kürtaj oladum kalbi durmustu.
Mom544154 yigitinanneesii annem bana hamileyken geçirmiş. Babannemin çok kedisi varmış ordan kapmış heralde. Drlar tedavi uygulamış hamileyken öyle atlatmış
yigitinanneesii AzraSare baş çevresi büyüklüğü ve beyninde kist görüldüğü için doktor tomografi istedi. Nasıl bi süreç izlediniz
AselDgamze yigitinanneesii ben gecirdim bagısıklık kazanmışım sorun cıkmadı. Tabiki bu sonucu öğrenmek zaman aldı bebeğin kafasına bakıldı parlaklık oluyor mus yada gelişimini engelliyormus dedi doktorlar bakıldı temiz çıktı bebeğime gecmemişti. Ama yine de çok dikkat edilmeli.
yigitinanneesii 1bocek1cicek ben ilaç tedavisi gördüm canım doğum yaptım 2,5 ay oluyor ama doktor tomografi istedi
1bocek1cicek yigitinanneesii Bilmiyorum canım ben hamileyken geçirdim oda zaten urtaj olmak zorun da kaldım
yigitinanneesii Mom544154 Bnaada ilaç tedavisi uyguladılar canım, detaylıda falan bişey çıkmamıştı. 2 hafta önce kafa ultrasonunda kist çıktı nörolojiye gittik tokso geçirdiğimi söyleyince tomografi istedi