Wanderlust 6 aylik tadimlara basladik da acaba gunluk su miktari ne kadar olabilir? Bwl seklinde gidiyoruz simdilik su icin de biberonla verirsem baya icicek o yuzden miktari ne kadar olabilir emin olamadim doktorunuz bir sey dedi mi su ile ilgili merak ettim😊
Ebrugzbk Wanderlust ben araştırgım da 100/120 ml kadar içeniliyor diyor ama anne sütüyle beraber tadım yapıyoruz 10 ml kdar veriyorum 😍
Mavilimonn Wanderlust önce anne sütü yada mama sonra tadım sonra içebildiği kadar su Her tadımdan sonra teklif ediyorum ben yada günde 3 kere
Wanderlust Ebrugzbk cok tesekkur ederim cevabiniz icin ben de internette o kadar gordum de o kadar icince anne sutu icemez diye ben de emin olamadim ben de sizin miktarlarda vereyim o halde☺️
Wanderlust Mavilimonn anne sutu aliyor sonrasinda istemiyor cok emdigi icin hatta birazini cikariyor o yuzden sonrasinda veremiyorum ama tadimlar sonrasi verdigimde cok iciyor ben de sonrasinda sutten az alir diye yine cok vermeye cekiniyorum tadim da sonucta karin doyurmuyor suyla sismesin diye cok veremedim
Mavilimonn Wanderlust maksat pamukçuk olmasın susuz kalmasın ağız temizliği vs, siz daha iyi bilirsiniz