Katun Kızlar devlet yenidoğan sünneti yapmıyor dediler ama doğrumu acaba ? Birde özelde yaptıranlar ne kadar ödediniz?
Mirac_bbk Katun özeller yerine göre değişiyor 700 den 1500 e kadar var mesela. Bir arkadaşım belediyenin sünnet organizasyonuna yazılmış çıkmıştı ve özelde sünnet ettirmişlerdi
Ruzgarnannesi Katun ne özelde ne devlette yaptırdım tanıdığınız eski usül evde yapanlar varsa daha çabuk toparlıyolar çocuk da anestezi vs biseyin etkisine girmiyo cabucak atlatirsiniz insallah🙏🏻
Aybukeea Katun 1.500 ödedik evet bize yapmıyoruz dediler özelde oldu doğum yaptığım hastanede olduğu için indirim yaptılar
Katun Aybukeea doğum yaptığım hastaneden memnun kalmadığım için sormadım yoksa planımda orada yaptırmak vardı doğar doğmaz daha fazla para yedirmek istemedim oraya
Ruzgarnannesi Katun tanıdığınız yoksa önermem tabi esimin tanidigi varsa 45 senelik sünnetçiydi adam isinin ehliydi o yüzden güvendim tabi ama korkucak hicbisey yok gercekten zaten uyusturucu vuruyo özel bölgesine hiç aglamiyolar bile
Elif1010 Katun Ankara da sünnet yapıyor sadece klinikte ayrıca sağlık ocağı doktoru 30 40 senelik bir doktordu arkadaşımızın tavsiyesi ile gittik 10 dk da sünneti bitti ağrısı 1 saat oldu başka bir sıkıntısı olmadı 1.5 aylıkken sünnet oldu