Fatosef Dünden beri sağ göğsümde sertlik ve ağrı var emzirmeme rağmen hala sert. Tam emin değilim ama mastit olabilir. Nasıl geçirebilirim var mı tavsiyeniz 😔
Helenikom Fatosef sıcak duşta eliniz ile sert olan kısma masaj yapın, emzirdikten sonra göğsünüzü sağın sağarken o sertlik olan kısma dairesel masaj yapın hatta elektrikli diş fırçanız var ise ara ara onla da masaj yapabilirsiniz
AhsenCs Fatosef bende dün geceden beri öyleyim ne yazıkki. Kızım emiyor ama Tam boşalmıyor . Dün gece soğuk torba koydum ama olmadı bu sefer sıcak suyu denicem. Çünkü sağımla da açamadım😢
Angelangelll Fatosef eskiler banyoda saçı o memenin üzerine doğru tararmis ne kadar doğru bilemiyorum
Helenikom Fatosef ateşiniz yok ise doktora gitmenize gerek yok şimdilik bunları deneyin hafifleyecektir sıcak havluda koyabilirsiniz süt kanallarınız orada tıkanmış masaj, sıcak orayı açar merak etmeyin siz emzirin bol bol yazılanları yapın
Fatosef Helenikom yok şükür ateşim olmadı ama göğsüm igne gibi battı sürekli. Emzirdim ve ılık duş aldım gerçekten iyi geldi sertlik gitti ama hafif bi ağrı var hala. Teşekkür ederim 🥰
Fatosef AhsenCs ben de duşta masaj yaptım göğsüme ve ağrıyan göğsümü daha sık verdim bu sekikde ağrı ve sertlik epey azaldı şimdi hafif bi ağrı var sadece.
merbay97 Sıcak kompres yapıp emzirin. Ve çokca dinlenin. Yorgunluktan sık sık mastit oluyorum. En güzel yöntem emzirmek emzirirken o kısma masaj yapmak. Sıcak uygulama da yumuşatıyor.
Eymenim11 Fatosef ılık düş al canim daha sonra göğsünde düğüm dugum olay yerlere güzelce masaj yap.sonra bol bol emzir .ben cok çektim önünde Mahvetti o agri yatamıyordum gece🙄 tez zamanda gecer insllah🙏🏾
Eymenim11 Eymenim11 çok ağrı var dokunamıyorum deme anne sütü polikinliginr gitmiştim orda kavanozu kaynatıp ağzını soğutup göğüsüm tuttular daha sonra şırınga ile çektiler bunları da yapabilirsin dayanabilirsen benim gozyaslarim akıyordum valla