asyaaa3120 Aynı tarih olanlar fikirlerini danışsın benim oğlum 01.01.2020 doğumlu daha tam konuşamıyor kelimeleri birleştirip basit şeyler söylüyor anne baba gel git gibi ve tuvalet eğitimini de daha veremedim😖😖
Smryna asyaaa3120 15.05.2020 benimki de ❣ aynı şekilde biseyler anlatmaya çalışıyor,konuşamasa da istediklerini ifade ediyor. Bir kaç şey söylüyorda ama ağzından asla Anne lafı cikmiyor😖 bende daha başlamadım erken gibi geliyor bana
tostosum 12.02.2020 tuvalet eğitimi bende vermedim henüz erken diye düşünüyorum. Ne duyarsa söyleyebildiğini söylüyor kelime olarak da
asyaaa3120 tostosum kafama takıyorum eşim bu çocuk ne zaman konuşacak diyince üzülüyorum ya ondan ay olarak küçük arkadaşımın kızı konuşuyor ama her çocuk farklıdır diye rahatlatıyorum kendimi🙏🏼
tostosum asyaaa3120 bol bol konuşun inşallah faydası olur. Kitaplarla arası nasıl ya da tv ne kadar izliyor
Smryna Balkupum2505 üzgünüm ama bi sevindim 😊 tek değilmişim ay ya annene babanne bile gibi zorlu kelimeleri bile arada diyor ama anne asla yok 😪😪 acaba dedim inatlasiyor da ondan mi demiyor diye