cikolatahurma Doğumda aldığımız ve doğum sonrası giden kiloları konuşalım. Kaç kilo aldınız ve kaç kilo verebildiniz??
AyazMerve cikolatahurma 25 kilo aldım , 15 i ilk ay gitti sonra üstümde kaldı gerisi 🥲10 aylık bebeğim
Melekk_2604 cikolatahurma 82 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğuma girdim. Kendiliğinden 12 kilo gitti. Normal doğum yaptım. 78 düştüm şuanda 76 kiloyum bir haftadır diyet yapıyorum 😊
Bao cikolatahurma 23 aldım. 5 ay oldu geriye 3 kilo kaldı. Normal yemekten başka hiç bir şey yapmadım. Asla abartmıyorum. Süt olsun hurafesiyle tek bir lokma bir şey yemişliğim yok. Sadece her gün 3 lt su içiyorum. Normal davranırsanız hepsi gidiyor kiloların.
Metehan123 23 kilo aldim dogumdan sonra 10 kilosu aninda gitti aimdi bwbegim 5.5 aylik eski kilomdayim hicbisey yapmadim bunye olarak kilo alamayan aldi mi zirt diye veren tiplerdenim hamileyken o kadar kilo almam bile mucize
Batimoms Metehan123 bende öyleyim ya yemeği az yesem hemen veriyorum ama ben hiç hamur işi tatlı vs pek yemem yani ama ailecek kilo vermeye müsait bir yapımız var. Kardeşim de 2 çocuk annesi 85 kilolara cıktı doğumda şimdi 53 kilo ben 54. Bende doğumda zorla 6 7 kilo ancak alabildim
Melekk_2604 Sgma Hayır olmadı az yemiyorum yaptığım şey sadece akşam 6 7 gibi yemek yedikten sonra bidaha bişey ağzıma sürmüyorum ve Leslie yapıyorum. Akşam yemeğinde ekmeği kestim sadece yemeklerden yiyorum bu kadar.
Sirius-10 26 kilo aldım 78le doğuma gittim ilk ay 13 kilo kendiliğinden gitti ama hala çok fazlam var ve veremiyorum malesef emzirdiğim için diyet yapmaya da korkuyorum (gerçi bu bahane tatlı ve hamurişi yemesem yine veririm😅)
Alpannesiii cikolatahurma 48 ile hamile kaldım 70 i gördüm doğumdan sonra 42 ye düştüm 2-3 kilo aldım şimdi 45 falanım oğlum 14 aylık 🤦🏻♀️
pamuk-prensesim cikolatahurma 17 kilo aldım 2 ayda 17 kiloyu verdim bir 3 ayda falan da üstüne bir 6 kilo daha verdim yani 66 ile hamile kaldım ama şu an 60 kiloyum
katipannne cikolatahurma 41.7 ile hamilr kaldım 52.3 ile doğuma girdim doğumdan sonra 46 kg filandım şuan 5 aylık bebem 42 kiloyum
Batimoms cikolatahurma 61 kilo ile hamile kaldım 68 kilo ile doğuma girdim şimdi 54 kıloyum boyum 1.65 normal boyuma göre. Ben hiç diyet yapmadım. Yememe içmeme dikkat ediyorum öğlen sağlam yeriysem akşam yemem. Yapım gereği kilo almaya da pek müsait değilim o da avantajlı birşey
Atesalp cikolatahurma 63 ile hamile kaldim 82 ile dogurdum, 3 aylik oglum 70 e düştüm, 7 kilo öylece gobek ve kalçada duruyor 😅