ahkalbimm egelsenkonuss eczanede ne varsa onu aldım bizim ki aceleye geldi ama aventi deneyebilirsiniz veya belki yorumlarda gelir farklı öneriler. İki ay kadar onunla emzirdim evet zor oluyor ama şimdi meme aşığı oğlum var 😂
Cakiltanesi 3MelekAnnesi3 yaa 😔 benimde sütüm çok azaldı 2.5 aylığız meme verince ağlıyo. Emse çoğalıcak belki sütüm ama emmiyo
3MelekAnnesi3 Cakiltanesi yani benimde cok fazlaydı süt ama emmiyordu zor bela tuttururdum 5 dk zor emer bırakırdı ya da 2 3 ceker tekrar aglardı o ay kilo alımı 300 gramdı bende pes edip mama vermiştim
Ozlem7- Sanırım çözümü yok sabırla bebeği zorlamadan emzirmeye devam etmek gerekiyor bence ama en önemli nokta memeyi teklif edip zorlamamak uykuluyken emzirmek
Cakiltanesi 3MelekAnnesi3 sütüm çok olsa sağım yapıp vericem ama azıcık geliyo bakalım regl dönemindense düzelir sanırım
3MelekAnnesi3 Cakiltanesi inşallah düzelir canım sagmakta cok yorucu 1 at öylee yaptım perişan olmuştum
bbusra134 egelsenkonuss instagramda @annebebekeğitmeni ile çözüm buldum vallahi sağolsun benimki biberon kaynaklıydı ama nedenine bağlı olarak çözüm buluyorlar bence sizde destek alın
1yenianne Ayakta yürüyerek emzirdim aylarca. Ayakta mutlaka deneyin. Şimdi 21 aylık oldu ve nasıl bıraktıracağım bilmiyorum 😄
egelsenkonuss 1yenianne ayakta yapıyorum ama almıyor ya yatağın üstünde pilates topu üzerinde zıplar gibi zipliyorum öyle biraz alıyor 😬