Sndvrnrdgn Abartmıyorm Bugün bugün bütün gün emdi mememden ayrılmadı uyumadı da ama akşam 10 gbi mememde uyuyakaldı ve hala uyuyor memeyi almıyor dudağını kitliyor acıkmadan meme almayan bi bebek ama 5 sa oldu sorun olur mu ki? 36 günlüğüz
Htcana Sndvrnrdgn 5 saat uyku 36 günlük için uzun bir süre uyurken emzirmeye çalışın almazsa uyandırın emzirin bence
Deletedmom381 Sndvrnrdgn olabilir, uyanınca emer zorlamayın. Aciktiginda öyle sessiz kalmıyorlar merak etme. ☺️
Adakusumm Sndvrnrdgn 5 saattir aralıksız mi emdi? Benim kızımda öyleydi doktora götürdük sen 3 saat durmaksızın yemek yiyebilir mısın demişti ki doğru da söylemiş hiç kilo almamıştı ilk ay sütüm yetmemişti bi kilosuna baktığın derim
Sndvrnrdgn Adakusumm kilo alımında sıkntı yok ama gündüz hep mememdeydi uyumadı da yorgun düştü uyuyor şimdi ama 5 saattir emmeden uyuyor bişey olur mu die korktum
Sndvrnrdgn Htcana kendi acıkıp uyanmadığı sürece hayatta emzirilmiyor kitliyor dudağını şimdide öyle yapıyor
Adakusumm Sndvrnrdgn he pardon ben yanlış okumuşum 🤦♀️ bebeğiniz daha çok küçük olduğu için 5 saat biraz fazla gelebilir 3 saati gecmemeli 1.aydan sonra