Gulisrak19 5 aylık bebeğim var bugün ilk defa uykudayken titreyerek kollarını yukarı kaldırdı uyandı ağladı tekrar yattı korktum acaba birşey mi oldu diye Rüya mı gördü niye öyle oldu bilmiyorum bunu yaşayan varmı acaba neden oluyor geçiyor mu bu refleks 🥺
Koala06 Gulisrak19 Rüya görmüştür canım bebekler belli bir aya kadar rüyaları gerçekte oluyor zannederlermiç ondan irkilmiştir benimkide bazen rüyada hızlı hızlı nefes alıp ağlayarak uyanıyor yanına uzanıp sakinleştiriyorum 5 ay 14 günlük
Cansu_03 Gulisrak19 canım bnmkide yapıo bi anda kollarını kaldırıyo yüzünü gözlerini falan oynatıyo uykuda hareket ediyo hepsini videoya çektim doktora gösterdim normal dio ama bana bi tuhaf geliyo kaç tane doktora sordum bebek onlar yapar dio için rahat olsun takip et bakalım eğer sıklaşırsa videoya çekmeye çalış doktoruna göster bakalım
Kayraninannesi15 Gulisrak19 rüya görmüştür doktor bizimkinede titreyebilir demişti benimde oğlum3.5 aylık okuyun öyle olunca sarılın konuşun onunla bişey olmaz🥰
Naile_78 Cansu_03 merhaba sizinki sureklimi yapıyor post çok eskiymis ama 5 aylık kızım var bir geçen hafta birde bugün uykudayken titriyor aralıksız biraz sarsinca durdu niye oluyor acaba
Cansu_03 Naile_78 o zamanlar yapıodu artık kalmadı bnm oğlumda refleks olarak yapıolarmış doktor öle söylemişti
Naile_78 Cansu_03 evet canım post baya eski ama bn merak ettim 5 aylık kızım var iki defa yaptı bı geçen haftalarda birde iki gün önce bnde endişelendim netten bakıyorum psikolojim bozuldu resmen birdaha yapmadı Dr randevu alıp götüreyim diyorum bizimkide sürekli yapmıyor sizinki sureklimi yapıyordu birde cokmu kısa sürüyordu o titremesi
Cansu_03 Naile_78 uyku zamanları yapıodu canım böle biyerden düşüomuş gibi oluyodu şükür kalmadı korkma bende o zamanlar çok baktım internete kafayı yicektim resmen araştırmaktan ama internet sağlam adama bile kanser teşhisi koyar resmen o yüzden için rahat etsin istiosan al bi randevu götür yine
Naile_78 Cansu_03 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun birazdaha içim soğudu evet goturcem ama bidaha da yapmadı
Tabaktakalansonkofte Canım yatırırken morro refleksini uyararak yatırırsan sürekli sıçrayarak uyanır yatağa yatırmadan önce ayaklarını yatağa değdür ve olabildiğince vucuduna yakın tutarak yatır bide üzerini yarım örtmende fayda var 🤗