ZeynepervaGamze Merhaba anneler biontech aşısı olucam 1.doz bebeğim 3 aylık ve sadece emziriyorım duyduğum kadarı ile aşıdan sonra 12 saat emzirmemek gerekiyormuş doğru mu aşı olan anneler neler yaptınız
Digdem_ ZeynepervaGamze canım bende emzirirken vurdum sıkıntı olmaz dediler hem kadın doğumcuya hemde iğneyi vurcak hemşireye söyledim sıkıntı olmaz antikor onad geçer dediler yine sor tabi doktoruna falan
Koala06 ZeynepervaGamze Kimi doktor emzir diyor kimisi emzirme diyor valla bende bilemedim bende olucam aşı
Ipekada34 ZeynepervaGamze bende şu köşede bekliyim😑 kızım 6 aylık olmayı düşünüyorum sağlık ocağında ki doktor 6. Ayına kadar olma sütun azalabilir dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama tek taraflı emzirdigim için korkup olmamıştım simdi bide 12 saat emzirmeme olursa mama vericem mecbur 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Meltemm95 2 doz biontech oldum hepsinde hemen emdirdim. Zaten antikor 15 gun sonra olusuyor. Emdir bisey olmuyor.
Danerys ZeynepervaGamze aksine emzir de bebeğin de faydalansın. Sütten sadece antikor geçer, virüs değil.
BabyAsiia ZeynepervaGamze Aşımı oldum 5 farklı doktora emzirebilir miyim dedim 5ide aynı rahatlıkla hiç bir sorun olmaz dedi eve geldim emzirdim hiç bir sorun olmadı.
Halee_bilgee48 ZeynepervaGamze ben her iki dozunu da oldum. Hatta aşı olduktan sonra hemen emzirdim bi şey olmuyor. Hatta hemşire teyzem var ona sordum emzirebilirsin dedi bana bi şey olmuyor dedi
Gullcann ZeynepervaGamze Aksine doktorum emzir bebeğinde antikor alir dedi. İlk dozu oğlum 45 günlükken 2. Dozu da 2. Ayının ortasında oldum her ikisinde de hemen emzirdim. Suan 3 ay 14 günlüğüz hiçbir sorun yaşamadık
Lalince ZeynepervaGamze emzirdiğim için aylarca bekledim aşı olmadım çok araştırdım bi çok doktorla görüştüm ve hepsi emzir dedi aşıyı oldum hemen emzirdim kızım 8 aylık antikor olsun diye hiç bir sıkıntı yaşamadık fakat 2. Dozu 10 gün önce oldum ve 1 haftadır grip gibiyim.
denizkizi_ ZeynepervaGamze merhabalar ben de iki doz oldum ve hemen bebeğimi emzirdim doktorumuza danıştım. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı
Darkrosewater ZeynepervaGamze ben emzirdim iki doz aşımı da olduktan sonra saat falan beklemedim bişey de olmadı
Lalince MMEC6407 hayır azalma olmadı covid geçirdik o süreçte azaldı tekrar arttı. Ama hala grip gibiyim 😞