HaticeClk 4 aylık bebeğime kullanıyorum kabız ve gazımız çok oluyor sizce bu mamadan mı kullanan varsa aynı sorunu yaşıyormusunz sizde
Rizeliii HaticeClk bebegim ilk dogdugunla onunla başlamıştık 1 ayı doldurmadan bebelac gold a geçtim.. Aptamil cok gaz yapıyor yaramadı benım ogluma sürekli içti kustu alttan cıkardı.. Bence benım fikrim degiştirin mamasını.. Ayrıca 4 aydır aptamil mi kullanıyorsunuz?
Sareeninannesi HaticeClk gazlı bi bebekse aptamil comformil kullanın ama o çok satılmıyo aptamil proyesnyo diye bi maması var o gaz için ama ben evolvia ac antikolik kullanıyorum çok memnunum köpürmüyo hiç
Ecemunurannesi HaticeClk gaz sorunu kalkiyo 1 ay sonra mamaniz degismdyin bnce bn bu ay 2 numaraya gecicem
HaticeClk Rizeliii hayır canım ilk 2 ay bebelag kullandım oda kabız yaptı sonradan mamalar sonradan yapıyor bebeğimi kabız bende anlamadım ilk başlar bişey olmayor
Rizeliii HaticeClk burda Bi post da okumuştum mamanın içine 1 damla zeytinyagı koyuyoruz kabızlık için die.. Ayrıca gaz damlası kullanıyor musunuz
EdosB Benim bebeğim çok gazlı biz sma dan sonra 1,5 ayında aptamil e geçtim bi arkadaşım aptamil AR önerdi ama o mama kıvam olarak çok yoğun kusmayı önlüyor evet ama gaz için doktorum comformil dedi şuan ona devam ediyoruz
Oznuratm Doğduğundan beri aptamil kullanıyoruz bir sıkıntısı olmadı zaten mamanın içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koy canım iyi geliyor kabızlığa 3-4 günde 1 kere yapması normal doktorlara göre
Metehan123 Kabizlik problemi yasiyosaniz hipp oneririrm o konida basarili bi mama ama sizin bebeginize o da iyi gelmeyebilir deneyerek bulcaksiniz
Deryasami150819 Benim kızım 14 günlük sütüm az geliyo, hemde göğsümü bulmakta çok zorlanıyor. Bende aptamil 1 aldim onu veriyorum. Ama aşırı psikolojim bozuldu, nasil derseniz. Süt bile veremiyorum yetmiyo, her gece ağlıyorum. Süt arttırma için öneriniz var mı?
Elsels Deryasami150819 kırmızı et bolca tüket canım protein ağırlıklk beslen, öğünlerini atlama tam yap her sabah yumurtanı mutlaka ye, suyunu bol iç ve içini ferah tut. Onun dışında dut, kuru incir, bulgur pilavı, bolca yeşillik tüket
Irmakprensesinannesi HaticeClk valla benim kızım aptamil premetil kullanıyor çok gaz sorunu yaşamadım ama kaka sorunu yaşadım