_prensesannesiyim Bebek arabası önerisi alabilir miyim uygun fiystli ve kullanışlı daha almadım da kullanipta memnun olduğunuz bebek arabası var mıdır?
Seyda_1 _prensesannesiyim ben Kraft in travel olanını aldm ama hiç kullanışli değilmiş ya baston tarzı bakabilirsin
Mom626272 _prensesannesiyim kesinlikle kiwi city way instegramdan bakabilirsin 2 gumde geldi hem hafif tasıması kolay hemde sürümü herseyı cok rahat 1500 lira
Nehirr16 _prensesannesiyim kac cocuk büyüttüm tecrübe olarak söyliyim kesinlikle o gösterişli arabalardan alma en guzeli baston yada kraftın çift yönlü arabası kesinlikle kullanışlı arabayada sıgıyor
leynanin_pembemantosuu _prensesannesiyim 4 baby çift yönlü bebek arabası aldım çok da memnunum bebeğim 1 yaşını geçti yenidoğantan itibaren kullanılabiliyor vs birçok özelliği var 750 tl fiyatı şuan
MetehaninAnnesiii Benm elimde Kraft backmodel var 2-3 kez anca kullandım. Piyasa değeri 1700 TL ben 800 e vericem düşünürseniz internetten bakabilrisnz
Beyzacoskunnn Mom626272 bizim arabamızda kiwi City way, fayans ve kaygan zeminde sola çekme yapıyor mu acaba sizinki ?
Oznuratm Baby plus canyon travel sistem bebek arabası yanında pusetiyle birlikte almıştık çok memnunum ben
Bebiskomm _prensesannesiyim ayy banada bebegim 16 aylık maxi cosi diza kullanıyordum denizde havuzda su geldi ayaklarından ayak kısmı rengi bozuldu.cok hafif benim arabam.aynı hafiflikte bebegimin rahat etcegi bi araba onerisi banada ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️