Balanne_ Astalavistaaa kitap okuyorum ama nçya kitabı yırtıyor ya çekiyor cok zorlanıyoruz nasıl olacak şaştım ben fikir verwbilir misin siz nasıl yapıyorsunuz
Astalavistaaa Balanne_ hayır demeyi öğrettiyseniz işiniz kolay. Kızım hayır deyince yapmamayı bilir, kitap okuyacağımız zaman kitapbı ortamıza koyarız ben anlatırım o sayfaları çevirmek istediğinde de hayır kızım daha bitmedi derim. Bi kere iki kere derken alışıyor zamanla. Artık kendi kitabını alıp gelmeye başlıyor. Böyle böyle alıştı. O sayfa değiştirdikçe ben anlattım gösterdim kitaptskileri
Sarekuzu_19 Hazlky tam 24 aylıktı artık konusamayacak heralde diyordukki birden pıtır pıtır söküldü konuşması tek kelimesi varsa endişelenmeyin tablet telefondan uzak tutun sürekli hikaye masal anlatın böyle böyle aciliyorlar
Ballloglum Sarekuzu_19 oğlum 23 aylık baba dede mama ağzının içinde anlamsız şeyler söylüyor, sizce açılır mı 24 aya kdr nasıldı sizin çocuğunuz ? Komutları çok iyi alıcı dili de iyi ama işte kelimeler artmıyor… her şeye aaa uuu ıhhh diye söylüyor beni genelde ayyy diye çağırır geçen gün aydede dedi mesela
SedaMeyra Hazlky tekerlemeler.kat oyunlari hayvanlari gostererekhem ismini hemde sesini cikarin ornek: kedi, siyah kedi , miyav Kitap okuma. Kitap okurken misal “ay” aksm olunca bak kitaptaki “ay ” aydede diyin vs Tv tablet telefon yasak
pitircikkk Hazlky kader ortagimmm.. burda kac kez actim bu postu bi bilsen. benim oglum da 23 aylik sadece anne diyordu. hatta daha bikac gun once actim yine boyle bi post. dun aksam ne olduysa icinde e gecen kelimeleri tekrarimla soylemeye basladi. anne nene dede meme. ayrica bi anda ben inek deyince mo dedi. heyecanimi sevincimi sana anlatamam. kelimeler geliyor ama once biz stres yapmamaliyiz ko ona yansimasin.bi anda oluyor korkma
Sibelkaran Hazlky Merhaba! Kızınız konuşmaya başladı mı oğlum tam 24 ay 16 günlük kelimeleri var ama tam konuşmaya geçmedi :(