Selna Arkadaşlar bebeğim ateşlenip ishal olmuştu ilaçların etkisiyle toparlıyo yalnız antibiyotik kullandığı için heralde ishali var oda çok kötü pişik yaptı sudocrem travazol hametan ne kullandıysam fayda etmedi nolur acil bir yardımcı olun siz ne kullanıyorsunuz böyle pişik olunca bezide bimin bebek bezine geçtim slepyden acaba odamı etki ediyorki.
Tuelar Selna kesinlikle benim oğluma da hiç bir bez gelmedi hep pişik oldu şimdi prima günlük beze geçtik hic pişik sorunu yaşamıyoruz deneme yanilmayla doğru yolu bulduk🤷♀️
emine_1 Selna bezden değildir bende kullanıyorum 4 aylık olduk çok memnunum fakat Bepanthol kullanmalısın çok iyi geliyor
Tuelar Birde kullandığınız ıslak mendilden de kaynaklı olabilir pişik varsa günde 2 veya 3 kez sadece poposunu sabunlayip yıkayın, bize ilaçlar bile fayda etmedi temizlikle alakalı temiz tutmaya gayret edin 2 saatte bir değişin bezini uzun süre tutmayın
Selna Tuelar devamlı temiz tutmaya çalışıyorum ilk defa bukadar pişik oldu yıkayım dedin su değdikce ağlıyor el değdirtmiyor.
Tuelar Selna bizimde bi ara oyle oldu cok kötüydü resmen sivilcelenmisti günde 3 defa poposunu sabunlayarak aglasada yikadm düzeldi cok şükür
Tuelar emine_1 her bebek aynı reaksiyonu göstermiyor her cilt farklı bezden değildir diyemiyoruz maalesef
Tuelar Ve özellikle kuru tutun iyice kurulan her zaman ıslak veya nemli kalmamasına dikkat edin inşallah iyi olur