Gulaliz Merhabalar arkadaşlar.Benim kızım 3 aylık ve gece 12 yiyib sabah 10 kalkıyor mama yiyor, ben ne kadar uğraşsamda gece kaldırıp yemek vermeye kalkmadı. Bana söylediler ki kalkmıyorsa yemek istemiyor o yüzden kalkmıyor. Sizce normalmiii?
asllcck Gulaliz kilosu sağlığı yerindeyse maşallah bırak uyusun ne mutlu onada sanada biz uyuyamıyoruz iki buçuk aylık kızım ağlıyor çarşafta salla ayakta salla zorla uykuya dalar bide en fazla uyuduğu 2 3 saat sonra uyanır emer sonra tekrar tekrar uyanır mahvoldum valla
Cancansmom Gulaliz kilosu boyu yerinde mi? Açıkçası 3 aylık bebeğin gece hiç beslenmek istememesi ilginç geldi, doktorlar 6 aya kadar beslenmek ister diyor. Ama öyle mi olmalı, genelleme mi bilemiyorum. En iyisi doktora danışmak.
busrasilra14 Gulaliz bence kaldirma canim. Cunku aciksa evet kalkar. Ve sen eger kaldirip yedirtmek istersen o bir sure sonra alisir ki uyku problemini dogdugu gunden beri yasiyan bir anne olarak soyluyorum gece kalkmalari uyumamalaro cok zor. Eger deliksiz uyuyorsa birak uyusun oyle alissin