Kuzeyin_annesi0 Bebekler tam 9.ayı doldurunca adlı oluyor mu acaba, bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
Omertugra20 Kuzeyin_annesi0 11 ay 17 günlükken oldu kızamık aşısını şimdi 1 yaşına girdi 1 ay süresi varmış aşılarının 12 ay 17 günlükken götürücem 1 yaş aşıları için kızamık gene var çünkü
Kuzeyin_annesi0 herseyguzelolacakk benide bu gün aradılar aklıma takıldı 6.ayda olduğunda bir sonraki aşısı 12.ayda demişlerdi bu günde arayıp söyleyince tereddüt ettim 🐣
Zehra3737 Kuzeyin_annesi0 istege bagli asi takvimde yer almiyor.kizamik asisi 9da yapiyolar 12 ayda yine aynisini yapiyolar.benim doktorm cocugn canini yakmaya gerek yok yaptirmayin zaten 12 aydada yapiyolar dedi ve yaptirmadim.
herseyguzelolacakk Kuzeyin_annesi0 maalesef salgınlar çoğaldığı için 2 doz şeklinde yapıyolar artık. Kimi isteğe bağlı sadece 12. Ayda yaptırıyor. Bizim doktorumuz 9.AYDA yapılmasını önerdi yaptırdık biz
Kuzeyin_annesi0 Yorumlarınız için teşekkür ederim, yaptırma kararı aldık eşimle yarın yaptıracağız 🧚♂️🙏 Eymencvk herseyguzelolacakk Zehra3737
Zehra3737 herseyguzelolacakk bizim doktorumuzda doktorumuzda 9ayda yaptirmaniza gerek yok dedi kafam karisti simdi yaa🤔
Kuzeyin_annesi0 Omertugra20 tamam o zaman olacağı aşıları bende biliyorum zaten aşı kartındada o dönemlerde aşı görünüyor ama bu 9.ay için aşıdan yeni bahsetti hemşire 😌