etipuf Merhabalar hanımlar, 5 aylıkken ek gıda tadımlarına başladık doktorumuz bu ay irmik falan verebilrisin dedi 6 bçk aylığız irmik deyince ben normal irmik katıyordum çorbalarına falan ama bebek irmiği varmış benim haberim yoktu arasında fark nedir ?
Ebruili etipuf bildiğim kadarıyla tek farkı daha ince olması bebek irmiğinin ben uzun süre kullandım organik alırdım 12 aylık olana kadar genelde keçi sütü ile pişirdim baZen taZe sıktığım öeyve sularıyla bazem suyla yapıp içine meyve eklerdim yada pekmez
Ceyo0666 etipuf normal irmige gore biraz daha ince cok fazla vermenizi tavsiye etmem kansizlik yapiyor
Yasemin38 etipuf sıkıntı olmaz canım merak etme. 1 tatlı kaşığı irmik yada pirinçte koyabilirsin çorbalarına bizim doktorumuz söylemişti. İlla bebek irmiği kullanılacak falanda demedi
Ceyo0666 t_bulut yani irmikle bisi yapmayin muhallebi tarzi yapin un felan kullanin Simdi pirinc ununuda desteklemeyebler olcak bende verdim bi kac kez puding yapin sutlac yapin
Ceyo0666 t_bulut hatirlamiyorum uzun zanab oldu yani irmik yerine corbalara sehriye felan koymab daha faydali irmigin oek bi besleyici bisi yok yibede sen bilirsin
t_bulut Ceyo0666 sölediğinin tam tersi yazıyor yanlış hatırlıyorsun galiba canım bilgini tazele istersen