Ssumru lizgee 2 ekimliyiz 🥳kızım yürümeye başladı şükürler olsun desteksiz bir şekilde 8-9 adım atıyor 😀😀 iki elinden de tutup yürütmemizi istiyor hevesli yürümeye
Rojdaa Benimki 2020 Temmuz da doğdu yani 15 aylık olmasına az kaldı hâlâ yürümüyor tam olarak ama ⅚ adım atabiliyor
Esranurr lizgee 5 disimiz var. Diş ile yürümenin bir bağı var mı ? Biz dişlerimizi de çok geç çıkardık 🤦 Her şeyimiz geç oldu bizim 😢
lizgee Esranurr bende pek bağdaştıramıyorum ama etrafımdaki bir çok insan önce diş çikarsa geç yürür, önce yürüse geç diş çikarır derler
Avsininannesi15 lizgee dişler 6 ayindan çıkmaya başlıyor ilk adimlarsa 11 12 aylikken bekleniyor. oyuzden inanmayin
Esranurr lizgee Ama bizim dişimiz de çok geç çıktı ki 11 aylığa doğru çıktı. Bunu ilk defa duyuyorum değişikmiş.
Mavi1602 lizgee 21 ekimde doğdu oğlum sıralıyor babasıyla karşılıklı oturup antreman yaptırıyoruz 4 5 adım atıyor sanırım yaşında yürür😊
YusufunAnnesiiiii lizgee 4 Eylül doğumlu oğlum 2 ayı geçti yürümeye başlayalı tutamıyoruz seri hale döktü artık işi durmuyor hep yürüyor 😀