emine_1 Merhaba anneler bebegim 3,5 aylık ama hırıltısı var emdikten sonra bazem uyurken burnu temiz ama nedendir sizce , daha doktora götürmedim . Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Paradiseeeee emine_1 büyüyor ses telleri gelişiyor gayet normal benimde o aylarda başladı geçti sorma aylık kontrollere götürdüm de doktoru normal dedi bileti yoktu çocuğun
denizinveraninannesi emine_1 benim bebeğimde de var. Sinusleri dolu olduğu için geniz yolu tıkalı olabiliyormuş bir de gırtlak gelisimi tamamlanmadigi icin
Srphnm emine_1 uyurken soğanı parçalara bölüp başının ucuna koyun mutlaka varsa karanfilde takın oda yoğun kokucak ama aşırı rahatlatıyor
Mom0911 emine_1 yatan odanızı biraz nemli tutmayı deneyin , kuru hava olunca da öyle oluyor, buhar makinası iyi geliyor .
Purpura26 emine_1 Benim oğlumda da beslendikten sonra oluyor. Su verirsem geçiyor vermezsem bir süre deva ediyor ( mama verdiğim için su ver dedi doktorum)
ZuhalAda Valla ben o sorunu 1 aydır çekiyorım hırıltıyla başladı sonra gribe cevirdi 1 ay içinde kac kere doktora götürdüm üst solunum yolu enfeksiyon dediler her gittiğimde antibiyotik verdiler tekrar kontrole gitiğimde. Geçmemişti doktor ilaçlar yaramamış ama cigerlere inmemiş temiz dogal yöntemlere basvur dedi. Ihlamur falan onuda denedim 1 hafta gecmedi saglım ocagına götürdüm oda aynı şeyleri söyledi ama kulak burum bogaza götür dedi randevu aldım ama randevu gününü bekleyemedik taki 2 gün öncesine kadar kızım ateşler icinde kucagımda bayıldı ben deli gibi hastane aradım bir allahım kulunda kulak burun bogaz doktoru yoktu kimi izinde kimi erken cıkmış dediler sonra bir hastane buldum götürdük eşimle. Burnundan kamera saldılar genzine bakmam için. Geniz akıntısı varmış oda enfeksiyon olmuş bir sürü 2 yas üzeri ilaç verdiler 2 gün boyunca ateşler içinde yandı kızım Yarın kontrolümüz var bakalım ateşimiz düştü şükür demem o ki ihmal etmeyin sonrası cok zor bi sürec bu arada 9 buçuk aylığız biz de
Mesutefe Hırıltı vardı doğduğundan beri gittikçe çoğaldı koşarken yürürken yorulduğunda hırıltılı nefes alıyordu kıkırdak gelişmesi dendi geçmedi arttı hırıltı gogus hastanesine gittiğimiz de doğuştan gırtlak yamuklugu olduğunu kıkırdakların ters baskı yaptığını öğrendik ameliyatla çok şükür atlattık