anayim-ben-ana Kızlar cuma günü eşimin ailesi bana gelecek. 5 6 saat uzaklıktan. Sizce yemek olarak ne yapsam? Güzel ve şık bir masa hazırlamak istiyorum.
Vanilya anayim-ben-ana Fırında köfte patates havuç güzel olur pirinç pilavı salata tatlı da kadayıf gibi olabilir. Çorba mercimek şehriye olabilir birde masaya tepsi böreği konulabilinir
Balyanak_annesi Balyanak_annesi anayim-ben-ana benimde annemler gelicek ekim sonu niyetim bu menüden yapmak
Adaveannesii anayim-ben-ana mercimek çorbası pilav patlıcan yemeği yada fırında tavuk patates salata mantı şekerpare
anayim-ben-ana Nezzz_ Vanilya sehererenn BarlasMomm Balyanak_annesi Adaveannesii Pudrabeyazim Deletedmom_26 Maviyesil121212 newmomdady Loveeee01 Kızlar hepinize çok teşekkür ediyoruuuummm. Çeşit çeşit yemek isimleri yazmışsınız. Hepinizden Allah razı olsun. Menümü şu şekilde oluşturdum. Mercimek çorbası, et sote, pilav, sarma, gül böreği, salata, şekerpare, tabi kavun karpuz halen var birazda onlardan keserim 😂 gelinim bana yapsa oh oh becerikli gelinim derdim herhaldeee😁😁 😘😘😘
Balyanak_annesi Mercimek veya yayla çorba Fırında orman kebabı Nohutluni pilav Kalbura bastı yada hira tatlısı Közlenmiş biber patlıcan salatası Yeşil salata Kuru cacık olabilir
Pudrabeyazim anayim-ben-ana bugun misafirim.vardi mercimek çorbası kuru biber dolması et sote pilav salata tursu vardi tatlıdan magnolia yapmistim bebek olduğu için en kolayima bunlar geldi
Deletedmom_26 anayim-ben-ana Mercimek, şehriye,yayla çorbası Sarma, havuç tarator İmambayıldı,patlıcan musakka,taze fasulye, kuru fasulye, fırında patatesli tavuk Pilav Salata Kemalpaşa, baklava,tulumba tatlısı Bir çok çeşit var aslında sadece fırın yemeği mı tencere yemeği mi tercih edersin
Maviyesil121212 anayim-ben-ana ezogelin çorbası, şakşuka, havuç tarator, barbunya pilaki, mevsim salatası, soslu biftek, pirinç pilavı. Zeytinyağlıları 1 gün önceden yapın ki aynı güne hepsini yığıp yorulmayın
newmomdady anayim-ben-ana Tepsi kebabi Princ plavi Sebze dolmasi yada yaprak sarmasi Çorba ama hangisini seviyolarsa esin bilir Guzel bi salata yada cacık ikiside olur Tatli olarakta hazır baklava al uğraşma Kendinde islak kek ve kurabiye yap Oldu bitti😊daha nolsun
Loveeee01 anayim-ben-ana domates çorbası yada ezogelin çorbası Börek Salata Garniturlu et yemeği yada karniyarik Pilav yada bulgur pilavi Kedi dili tiremusu olabilir bence biraz seçenekli yazdım 🤭
Balyanak_annesi anayim-ben-ana sarmanin lclde pirinc pilavda oyle sarmanin yerine altarnatif dusunebilirsinzi aimdiden ellerinize saglik