alparslanyy kızlar bimin bezlerinin önlem marka bezden pahalı olması şoku icerisindeyim,bimin 50 tane 3 no bezi 42 tl/ 68 tane 3no önlem bez 40 tl. bimin bezi önlem markadan daha mı kaliteli sizce? bimin bezi bizde pişik, mantar yapmıştı 🤔
Asel0436 alparslanyy evet ya çok pahalı yapmışlar bezi bende kullanıyorum memnunum hatta diğer bezler. Kızımda. Pişk yapıyor bende. BİM’den alıyorum sürekli geçen gün A101 gittim önlem bez 102 adet 72 tl ydi BİM’den aldığım 32 adet var 43 tl
Ummimara41 alparslanyy Benim büyük kızım 2 yaşında ve o kadar suya düşkünlüğü vardı ki anlatamam ve gündüz olsun gece olsun a’dan z’ye üstünü başını kaç sefer değiştirdiğimi hatırlamıyordum ki en kaliteli sandığımız Molfix bezini kullanıyorduk 🤦 Daha sonra Jenny willy bezine yani BİM’in bezine geçiş yaptığımızda subhanAllah geçirmediğini fark ettik. Elhamdulillah şuan tamamen bezi bırakmış durumdayız tabii 🤩 Küçük kızımda bildim bileli onu kullanıyoruz ve gayet memnunuz hiç bir sızıntı vs yaşamadık hamd olsun 🤗
38-ruyam alparslanyy önlem kullaniyorum tanesi 55 kuruşa geliyor çokta iyi memnunum happ center da satılıyor trenyoldada var
alparslanyy Asel0436 bende gündüzleri önlem kullaniyorum memenunum, geceleri prima premium care kullaniyorum diger tüm bezler sızdırıyor 😕
alparslanyy Ummimara41 sızıntıyla alakali bi bilgim yok bebeğim 3 aylik bi kez kullanmistik o zaman da ufakti zaten sık sık degisiyordum altini (malum geceleride degisiyorduk). suan buyudu geceleri kakasini yapmadikca asla acmiyorum uykusu dagiliyor yoksa😏. yani sızdırır mı sızdırmazmı bilemem ama pişik yapmıştı bu sebeple bimin bezini kullanmıyorum 🌼
Meralorhan alparslanyy ben doğumdan şimdiye kadar hep önlem kullanıyorum ve aşırı memnunum ne pişik ne sızma hiç yapmadı MaşaAllah şuan 4 numara kullanıyoruz 56’lı 38 TL