Yeniaanne Glsmzdmr sizi bulduk madem ayy me bu meraktan çektiğimiz bizim 4 ay resmen keşfetmekle geçti el ağızda cup cup 🤣🤣
Fatma_696 Sütüm var mi yokmu bilemyrm goguslerm yunusadi bebegm emerken bir anda gogusmu cekistrmye basliyor
tugbahy6 Fatma_696 sağdığınızda 30 cc çıkıyorsa o göğüste en az 80 cc süt var demişti doktor ve emzirme danışmanı sürekli emzirin çoğalır ağlasın bana kilosu iyi asla mama verme dedi o gündür ne mama ne biberon gördü süt çoğaldı
tugbahy6 Yeniaanne damakları sertleşiyor kaşınıyor hem merak hem kaşınma elinizi yıkayın dişleri kaşıyın
Destinaaa tugbahy6 of ben sağdığımda anca 20 cc çıkıyor o yüzden 60 cc mama takviyesi yapıyorum benim de öyle midir acaba 😓😓
Yeniaanne tugbahy6 yapıyorum acaip kaşınıyor hemde diş kaşıyıcısı bile fayda etmiyor göğüs ucunu ısırmaya başladı bakalım neler bekliyor biZi
tugbahy6 Yeniaanne taze soğan verin ben yaptım gece uyudu sabaha kadar yarım saatte bir uyanıyordu Gece onu verin kemirsin çok çok iyi geliyor kollayın ama siz de sürtün damaklarına
Yeniaanne tugbahy6 emmesinde sorun var mı sizin yeşil soğan mı verdiniz uyumasında sorun yok emmede sıkıntı bizim sanki emerken göğüs ucunu ısırmaya çalışıyor
Glsmzdmr Islak bezlerini takip edin 1 yumurta ağırlığında oluyorsa her yaptığında idrarını yeterli besleniyordur
3535 Kızlar kızım 11 aylık emerken ısırıp kaynatıyor bunun için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
tugbahy6 Yeniaanne dişleri kaşınıyor dememişmiydiniz ? kaşınmasında taze soğan iyi yemeyecek diş kaşıyıcı gibi yapacak