NaimeYilmaz Sltan45_a Geçen kış indirimde diye eşofman altları ve üst aldım Tunaya hiç memnun kalmadım. Hemen pamuk oldu. Kalıpları da çok küçüktü. Bu sene deneyeyim dedim asla olmadı, x markaların aynı beden kıyafetleri hala oluyor. 🤷♀️
Lizbon Sltan45_a son zamanlarda inflar baya paylaşıyor bende denk geliyorum merak ediyorum açıkçası ağzı yüzü kayıyor mu özellikle en merak ettiğim yoksa düz basiclerini çok sevdim
Sltan45_a gulsum2144 sanki iki yikamada bozulacakmis gibi geldi bana.kislik aliveris yapcam kızıma nerden yapcam bulamıyorum
Vanilya Gunes_kiz Ben 17 aylık kızıma 2-3 yaş aldım büyük geldi Tabiki. Benim kızım minyon. 18-24 daha uygun olurmuş mesela
Denizzz88 Sltan45_a ben müslin kumaş ürünlerini aldım ordan çok güzeller muslin örtü,ağız mendili,şapka falan
gulsum2144 Sltan45_a lcw öneririm breeze öneririm ürünleri çok güzel breeze tavsiye ederim maddi açıdan da daha hesaplı
Vanilya Sltan45_a bir tık bol al canım. Benim kızıma tam kalıp oluyor. Arkadaşın kızı iri ona bir beden büyük oluyor.