Laden obiranne91 merhaba annemiz, tarif dünyası köşemize göz atabilirsiniz❤️ https://mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/
zmerves tosbikannesiii ne zamandan beri böyle yapıyorsunuz? Benim de bebeğim 9 aylık. Özel yemek yapıp yapmama konusunda gidip geliyorum
tosbikannesiii zmerves yani 10 aylık oldu ufak ufak bizimkilerden vermeye başladım baktım yiyo verdim ama tabiki tuzunu şekerini ona göre ayarlıyorum eşim çok şikayetçi tuzsuz diye ama ben alıştım artık yani büyüdüler artık zararlı seylere dikkat edilip verilebilir çünkü oğlum ona göre yaptığım seyleri yemiyordu tat yok bisey yok böyle yiyo ama suan erken olabilir biraz daha bekleyin isterseniz
Deletedmom5284 Normal yemek tariflerini yapıyorum ama herşeyi organik kullanıyorum, sadece faydalı baharatları veriyorum, ayçiçek yağı mısır yağı margarin hazır yoğurt hazır salça asla kullanmıyorum
tosbikannesiii Mommyishome ya iste haftada 3 kez mutlaka sebze yemeği yada et yemeği yapmaya çalışıyorum mesela bugün mercimek çorbası yaptım sonrası için de etle yoğurt biraz pilav yedi dün kıymalı ıspanak yapmıştım günlük çorba yaparım değişik değişik ona kadar tek uyku yapıyor ilk uyandığında çorba içer sonra yemek veririm aralarda meyve yer yani sunu demek istiyprum ona özel yemek yapmıyorum artık bizimle yiyp sadece bizim yemeklerin tuzunu baharatını yağını ona göre ayarlamayı ögrendim biz ona ayak uyduruyoruz ☺️