Huzeyfem2 Erken doğan bebiş anneleri bilir benim oglum 35 haftalık dogdu bugun rop muayenesi vardı yaptırdık bir damar tıkalı dedi 3 hafta sorma cagırdı tekrar yaptıranlar tecrübeleriniz paylaşırmışsınız nasıl ilerledi kontrollleri
kirmizibasliklikiz_ Huzeyfem2 2 ya da 3 haftada bir kontrole gidiyorduk zamanla duzeliyor insallah sizinki de duzelir 😊
Ikizannesi5 Huzeyfem2 25 haftalik dogan ikiz annesiyim bi oglumda rop hastalığı çıktı bi gözü 2 bi gözü 3 evre iğne operasyonu oldu ardından her hafta kontrole gidiyoruz 1.5 ay oldu hala gidiyoruz nereye kadar bilmiyorum ama şu an gecti diyor her seferinde fakat gelmeniz lazım riskli diyor sanırım haftasından dolayi
Huzeyfem2 kirmizibasliklikiz_ ya bize bir kere demişlerdi peki her seferinde gözüne o aletlerden takıcamlarmı
Kbryldzkr Bizim de yarın kontrolümüz var 32 haftalık doğduk 2. İ kontrolümüz.. Ama bazen parmağımı gözüne yaklaştırıyorum kırpmıyo bile gözünü (tabi bu olay mantıklı mı bilemedim).. Umarım yarın geçeriz ropdan..
Huzeyfem2 Kbryldzkr inşallah geçer canm cok zor bir sey yani çocuğumun ağlamasına hiç dayanamayan biriyim bende oturdum ağladım mevlam saglıkla büyümelerin nasip eder inşallah 🤲🏻
Huzeyfem2 Whiteandblackk evet biz bugun yaptırdık suan kocaman gözbebekleri ve kan çanagı gözlerinin içi
kirmizibasliklikiz_ Ikizannesi5 malesef goz damarlari tamamlanincaya kadar cagiriyorlar kesinlikle ihmal etmeyin elbet bitecek 😊
Huzeyfem2 Ikizannesi5 kuzum inşallah herşey geçer ve düzelir en kısa zamnda cok zor bir sey bize doktor rop yok dedi sadece bir damar tıkalı görünüyor dedi bakalım inşallah geçer
Huzeyfem2 kirmizibasliklikiz_ inşallah en kısa zamnda gelişir cok çaresiz hissediyorum kendimi çocuğum o şekil ağlarken
kirmizibasliklikiz_ Huzeyfem2 cok haklisiniz perisan olduk bizde.. ama cok sukur geride kaldi.. darisi basiniza insallah en kisa surede
Huzeyfem2 hypatia yavrum ya içim gitt benm bir kere yaptırmamıza ragmen sağlıklı olsunlarla hersey geçiyor