Anneyim_35 Fatma97 instagram da Bi sayfa var kendisi iş vermiyo iş verenlerin ilanlarını paylaşıyor dolandırıcı değil gerçek iş sahipleri parada istemiyorlar iş verenleirn çoğu İstanbul da ben izmir deyim kendime bulamadım ama İstanbul da olanlar baksın bence
Bebek2020_ Fatma97 annemin komşusuna maske geliyor. Maskeleri 10 ar 10 ar jelatin poşete koyuyorlar. 10 lu jelatin poşetlerinden 5 tane de kutuya koyuyorlar. 1 koli için 20 tl veriliyor
ipekmom leylasnsy hangi ilçedesiniz? Benim kardeşim matbaacı. Eve iş veriyor karton kutu yapımı. Basit ve temiz bir iş. Eğer yakınsanız size de getirsin
Eminegokhan leylasnsy silivrideyim bende bulursanız banada haber edin ben bulursam da size haber edeyim 😂
Mikiii İstanbul esenyurtta olan varsa aşırı derece de eve iş var ama baştan söyliyim çok zor oluyor ve parasına değmeyecek işler oluyor inanın ki denemiştim bir kere çok sıkıntılı
ipekmom Oykumm17 hangi ilçe canım? İstanbul biliyorsun trafik yetiyor insana. O yüzden Gaziosmanpaşa ve çevresine veriyor
Ogulbal_ ipekmom merhaba ben de ek iş arıyorum cok da ihtiyacım var acikcasi. Gaziosmanpasa 500 evlerdeyim. Bilgi alabilir miyim rica etsem
ipekmom Oykumm17 ben bi sorayım sana yazayım canım. Olur gibi geldi ama getirip götürecek o şimdi onun adına karar vermeyeyim 😀
Berilberen Bebek2020_ hangi sehir acaba veya baska sehirlerede veriyorlar mı size zahmet bı sorabılırmısınız