Gizembickici 7 aylık bebeğim için doktor arayışındayım. Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece civarında gerçekten ilgili, acil durumlarda mesajlarıma cevap verecek bir doktor arıyorum. Onerebileceginiz doktor var mi?
Albgy Beylikdüzü medilife Miktat Öztürk çok araştırmalar sonucu buldum çok memnun kaldım 2aydır gidiyoruz
Albgy Gizembickici evet mesajlara dönüyor hiç dönmemezlik yapmaz, çok sakin çok efendi düzgün biri müdehaleleride güzel bence randevuları hep full dolu,ücretini hiç bilmiyorum ben özel saglık sigortasından yararlanıyorum ararsan hastaneyi öğrenebilirsin🙏🏼
Gizembickici Happyturuncu reyap Refika hanıma gidiyorduk bizde. Bu haftaya kadar cok memnundum. Ama 2 seferdir attigim mesajlara cevap vermiyor. Konularda önemli konular. O yüzden değiştirmek istiyorum
Linafiliz Gizembickici bende rahime koca gidiyorum ilgili bir doktor her mesajimada gecte olsa cevap verir
Happyturuncu Gizembickici geçte olsa mutlaka yazıyor bazen hemen dönüyor uzun uzun mesaj atıyor sorularımın cevabını alabiliyorum