Nilaynisa Selam hanımlar. Ben memleketteyken eşim beyazları yıkamış içine renkli bi kıyafet karışmış ve bütün beyazların rengi değişmiş. Bi öneriniz var mı nasıl eskisi gibi beyaz yapabilirim??
om_er_im34 Nilaynisa makineye at beyazlari sicak su aldigi zaman çamaşır suyu koy tursil gözüne yalniz domestos tarzında olmasin sulu çamaşır suyu olsun bolca dok bembeyaz olur çamaşır suyunu ocakta kaynatma bence yani zararli madde ve onu solumak zorunda kalırsınız zehirlenebikirsiniz b
Balkizlarim Nilaynisa Çamaşır tenceren var mı hiç bezleri kaynattıgin ona su koy çamaşır suyu koy bide sonra çamaşıri koy kaynasın ocakta. 🙈
Balkizlarim om_er_im34 Ben zehirlenecek birşey neden soyliyim hanımefendi 7 senedir yaparım hiç te zehirlenme olmadı çamaşır suyunun hepsini bocaaa etmiyorsun herhalde … Taş atarken bir rica ediyorum vebal almayın o kadar salak değilim zehirli olan bir şeyi diyim .. Yada kezzap at dememisim O olsa de diycemde
om_er_im34 Balkizlarim çamaşır suyunu kaynatmaktan bahsediyorsunuz kaynatinca çıkan çamaşır sulu duman sen soludukca cigerlerine iner acik ve net neden vebal alayimki size birdey demedim denediginz şeyin yanlış olduğunu söyledi. o kadar sizi kotulemedim yani sakin olun