Gokce1504 Kızlar biz 3.5 aylıkken iki aşıyı olduk bir de 5.5 aylıkken. Sonra doktor tekrar 7, 9,12 aylıkken bir daha dozları var dedi ve 13. Ayda da rota sanırım. Dozları bu kadar çok muydu bilgisi olan var mı?
yagmurum_53 Gokce1504 dozları fazla olan menenjit sşıdı. iki ay arayla 2 doz yapılıyor birde tekrarı war 3 doz diğeride 3 doz toplam 6 doz yapılmış oluyor
Ysg0 Gokce1504 biz rota 2 doz olduk 3 ve 5. Ayda rotarix olarak. Menenjit aşısını da 5 ve 7. Ayda bexsero 8. Ay nimenrix olarak olacağız. Hatta yarın bexsero 2. Dozumuz var.
Bilgegamze Gokce1504 rota 2 doz degil mi ya biz 2 ve 4. Aylarda yaptık doktorda rota dozlarınız bitti gözünüz aydin sira menenjitte demisti hatta
Gokce1504 yagmurum_53 Bana söylediği menenjit o zaman 5 doz oluyor rotada üç doz oluyor toplam öyle olmadı mı😂
Gokce1504 Bilgegamze biz ikisini de aynı anda olduk 3.5 ve 5.5 aylıkken sonra bize kalan 4 doz daha söyledi bende onu anlayamadım
Gokce1504 Balyanak_annesi o zaman bize 3 doz olandan yaptı ama menenjit nasıl 5 doz o zaman kafam karıştı çok ya
Teemo07 Gokce1504 Rotanın 2 çeşidi var. Rotatex 3 doz (2-4-6.aylarda genelde) Rotarix 2 doz. (2-4 veya 3-5. Aylarda) Menenjit bilmiyorum ama.
Muhasebeciana Gokce1504 rotanin 2 tipi var biri 2 dozlu biri 3 dozlu rotateq yaptirdiysaniz 3 doz olucak rotarix yaptirdiysaniz 2 doz bize doktor rotarix yapmisti. Menenjitlerde 3 er doz 2 tip menenjit iicin. Kizim bexeroyu 3-5-14 aylik planladi doktor bitek 14.cu aydaki kaldi. Nimenrixide 3.5-5.5-13 aylik planladi onumuzdeki ay nimenrixin son dozunu olucak mesela kasimdada bexero olcak bitcek.
Gokce1504 Muhasebeciana aaa tamam şimdi anladım menenjit 2 tip. Nimenrix 13.ay son doz yazmış. Sonra bexero yazmış 7-9-16. Ay şimdi baktım da. O zaman doğru oluyor dimi
Muhasebeciana Gokce1504 aynen canim dogru oluyor iki tip menenjit oldugu icin kafan karismistir ilk oldugu aya gore planlama oluyor cunku biz cok erken basladigimiz icin bizim artik ekim ve kasim ayinda 13-14.cu ayimiz oluyor bu aylar ozaman onlari olup biticek mesela. Ama dedigim gibi rota eger rotateq olduysa 3 dozlu o ama onun son ayi nasil olur onu bilmiyorum bizimki 2 dozlu rotarix oldgu icin